Aktywne Wpisy

dorodny-agrest +152
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo
bambo_rambo +85
Dziś w Trójce, koło godziny 16 jakaś mocno skrzywdzona słuchaczka życzyła ojcom, żeby ich zachowanie nie było głównym tematem terapii dziecka.
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
źródło: 3
Pobierz

ogólnie wygląda na to, że można zrobić taki patent na olx:
1. sprzedajesz coś komu
2. dostajesz te kody do inpostu na wysylke
3. anulujesz zakup na olxie
4. majac te kody mozesz nadal wyslac paczke xD
5. w sumie ty nie masz kasy i przedmiotu xD ale kupujacy bedzie mial przedmiot, brak oplaty dla olx, brak kosztow wysylki. czyli wydymani to ty, olx i inpost xD
6. w sumie oplaca sie to robic jak chcesz to wyslac jakiemus znajomemu i wystawisz komus cos za 1 zl i tak dymacie olxa i inpost.
panie #olx prosze bug bounty 100k pln na moje konto, bo inaczej po zalataniu zaloze sprawe, ze ukradzione moje know how, kontakt priv ( ͡º ͜ʖ͡º)
mejle juz poszly do tych instytucji
@JuliaKowalczyk1960: coś się chyba zmieniło bo ostatnio to po potwierdzeniu sprzedaży nie dało się anulować zakupu :D