Aktywne Wpisy
wjtk123 +71
Rosyjskie pociski nad Ukrainą i potencjalnie nad Polską to bardzo gorący temat, dlatego mylę, że warto zaprezentować w jakiej sytuacji będziemy w przyszłości.
Tak naprawdę największym zagrożeniem są dla Polski pociski balistyczne (Iskandery, Kindżały, Cyrkonie i podobne), które zestrzeliwać mogą tylko systemy Patriot. Można przypuszczać, że to właśnie te pociski zostałyby użyte przeciw najważniejszym celom w kraju. Patrioty posiadają ograniczony zasięg przy zwalczaniu pocisków balistycznych, który oficjalnie wynosi 60 km. Pozwoliłem więc
Tak naprawdę największym zagrożeniem są dla Polski pociski balistyczne (Iskandery, Kindżały, Cyrkonie i podobne), które zestrzeliwać mogą tylko systemy Patriot. Można przypuszczać, że to właśnie te pociski zostałyby użyte przeciw najważniejszym celom w kraju. Patrioty posiadają ograniczony zasięg przy zwalczaniu pocisków balistycznych, który oficjalnie wynosi 60 km. Pozwoliłem więc
farbowanylisek +71
Jest na Mirko ktoś komu przeszkadza ta kładka na Wiśle w #warszawa i chciałby uzasadnić dlaczego? xD
Niektórzy z nich są tak tępi i bezwartościowi, że zarabiają 4-cyfrowe kwoty miesięcznie i mają wykształcenie średnie albo jakąś logistykę/socjologię/pedagogikę. Serio XD
#pdk #ateizm #katolicyzm #bekazkatoli #bekazateistow #bekazpisu
@makaronzjajkiem: ehh, widocznie #pdk to za mało we wpisie by ogarnąć, że to parodia.
Łap oryginał:
https://wykop.pl/wpis/70867775/zauwazyliscie-ze-wiekszosc-samozwanczych-ateistow-
@Nerlo_ajcats: j.w.
@makaronzjajkiem: No to zmienia, że ten wpis to ironia a ty się zesrałeś o to?
btw, pokaż mi jak ciągle "wyrzyguję" wpisy o katolach.
I tak się zastanawiam, albo faktycznie jesteś tragicznym przypadkiem anty-kuca... albo... kofo-trollem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@makaronzjajkiem: ok, czyli jesteś kucem i złapałeś ból dupy bo sparodiowałem bzdury innego kuca. Noted.
@Nerlo_ajcats: ? xD
@Nerlo_ajcats: o nie, wykopek się zesrał bo dał się złapać na gówno baita który był nawet tagowany #pdk
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Nerlo_ajcats: Według ciebie ten wpis:
https://wykop.pl/wpis/70867775/zauwazyliscie-ze-wiekszosc-samozwanczych-ateistow-
To stawanie w "obronie normalnych ludzi" czy co?