Aktywne Wpisy

Lewusx +46
Pijcie ze mną kompot MIRUNIE!
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
Kolejny duży krok w rozwoju.
Od dziś jestem ambasadorem marki - HUMAN PROTECT.
Współpraca
źródło: B6550447-1140-492D-9A93-2D0A7897BA1C
Pobierz
qpis +116
Izka wrzuciła poprawiony screenshot z zakrytą kwotą.
Szkoda tylko że nie usunęła pierwszego zrzutu, na którym widać jakim to zawrotnym kapitałem obraca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#frajerzyzmlm #izadamczyk #izaadamczyk
Szkoda tylko że nie usunęła pierwszego zrzutu, na którym widać jakim to zawrotnym kapitałem obraca ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#frajerzyzmlm #izadamczyk #izaadamczyk
źródło: IMG_6191
Pobierz

Tym razem na pewno się uda wy głupie lewaki!1!one!1
Nigdy się nie nauczą xDDD
źródło: konserwa
Pobierz@mentari: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Babciowe uzdrowi gospodarke, tak tak xD
Jeśli chodzi o mięso to jeśli będą istnieć smaczniejsze i bardziej pożywne alternatywy to po co mam jeść zwierzęta? Projekt mówi o spadku do 0 zapotrzebowania na mięso, o zmianie nawyków żywieniowych społeczeństwa, a nie o zakazie. Dlaczego tak właściwie szury uznały, że ktokolwiek planuje tak po prostu zakazać mięsa
@mentari: przeciez to oficjalny program PO i wypowiedzi tuska xD
Czy zaraz zaczniesz w stylu kucy tlumaczyc, ze on nie to mial na mysli i ze to szachy 5D, i w ogole to ma racje tylko nikt nie rozumie? xD
@Elaviart: nikt nigdzie - https://www.theguardian.com/environment/2022/mar/07/six-key-lifestyle-changes-can-help-avert-the-climate-crisis-study-finds
Tylko artykuł z Polsat news ma coś wspólnego z faktycznym projektem:
Gdzie ty tu wyczytałeś "0
Serio twoje myślenie jest na poziome sprawy dla reporta, my coś tam podpisali że coś będzie za 10 lat a teraz pani redaktor ratuj bo nie wiedzieliśmy że to nas czeka. I tu nie ma naturalnej drogi wyparcia w stylu ludzie mają dostęp do tego i tego niech wybierają. Sam uważam elektryki za
@lentilek: Jeszcze raz - podpisali wycofanie silników spalinowych z aut osobowych od rocznika 2035. Najbardziej oczywisty początek, najmniejszy wpływ na gospodarkę (ciężarowe i specjalistyczne zostają) i zupełnie zrozumiały postulat. I tak nie sądzę by wszedł w życie w takiej postaci, koncerny mają 12 lat na lobbowanie, rządy się zmienią i nic z tego nie będzie.
Typie ale ja nie uważam, że w tym projekcie jest w ogóle coś złego xD Ja ci tłumaczę treść projektu, który uważam za doskonale zrozumiały. Dokładnie tą do której zalinkowałeś, a teraz przeczytaj i przestań bredzić, że "0 samochodów, 0 mięsa i lot na
@Elaviart: xD wypunktowalem cie, gdzie twierdziles, ze "0 samochodów czy loty raz na 3 lata nikt nigdzie nie mówi poza szurami "
No to ci pokazalem ze mowi i to w powaznych, ustabilizowanych, systemowych i niesystemowych mediach. Przytoczona jest wypowiedz Spurek, czyli polskiego oficjela, europosla
Tyle że temat dotyczył projektu C40 i predykcji na ten temat, a nie przemyśleń Spurek i porad ekologicznych z The Guardian xD Jak mogłeś potraktować dosłownie zdanie "nikt nigdzie nie mówił" skoro nawet ta druga ameba wyżej to mówiła? xD
Słabo z angielskim
na bank punkt 1 brzmi "nie mów o ludziach i do ludzi jak byś nimi gardził bo masz immunitet i magistra z archeologii" oraz "Na twarz swojej partii nie wybieraj osoby której morda budzi negatywne emocje" lub też "Polacy nigdy nie byli fanami tego co nowe mimo, że wg Ciebie lepsze.
@Grzabek: dobre! jaki polityk opozycji wzbudza w tobie pozytywne emocje?