Wpis z mikrobloga

Konserwatywna rewolucja 2.0
Tym razem na pewno się uda wy głupie lewaki!1!one!1

Nigdy się nie nauczą xDDD

siepan - Konserwatywna rewolucja 2.0
Tym razem na pewno się uda wy głupie lewaki!1!on...

źródło: konserwa

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@siepan: Opozycja, bo PO się kreuje na wielką opozycje XD Zresztą tych małych partii to nigdy nie traktuje jako opozycje bo są zbyt małe żeby cokolwiek znaczyć w szczególności w naszym systemie wyborczym, nie pamiętam jak się nazywa. Ale według % poparcia Pis nie ma większości w sejmie a przez ten system ma większość posłów w sejmie.
  • Odpowiedz
@lentilek: 0 samochodów czy loty raz na 3 lata nikt nigdzie nie mówi poza szurami to nie będę się odnosił
Jeśli chodzi o mięso to jeśli będą istnieć smaczniejsze i bardziej pożywne alternatywy to po co mam jeść zwierzęta? Projekt mówi o spadku do 0 zapotrzebowania na mięso, o zmianie nawyków żywieniowych społeczeństwa, a nie o zakazie. Dlaczego tak właściwie szury uznały, że ktokolwiek planuje tak po prostu zakazać mięsa
  • Odpowiedz
skąd ty bierzesz te urojenia, jadłeś coś dzisiaj?

@mentari: przeciez to oficjalny program PO i wypowiedzi tuska xD
Czy zaraz zaczniesz w stylu kucy tlumaczyc, ze on nie to mial na mysli i ze to szachy 5D, i w ogole to ma racje tylko nikt nie rozumie? xD
  • Odpowiedz
@yhbgrobdoivbvwamsv: Ale co ty typie cytujesz, artykuł o tym, że latanie raz na 3 lata pomoże klimatowi? Za tydzień będzie lista 10 najlepszych zastosowań buraka. Ty to wziąłeś za zapowiedź zakazu lotów częściej niż raz na 3 lata, o pozostałych kwestiach nie wspominając? Wypowiedź... Spurek? xD
Tylko artykuł z Polsat news ma coś wspólnego z faktycznym projektem:

Zakaz rejestracji prawie wszystkich nowych aut spalinowych wejdzie w życie w 2035 r. w Unii Europejskiej

Gdzie ty tu wyczytałeś "0
  • Odpowiedz
@Elaviart: Podpisali zakaz aut spalinowych w 2035 roku. Czyli ma obowiązywać. Serio masz aż takie wyparcie ?
Serio twoje myślenie jest na poziome sprawy dla reporta, my coś tam podpisali że coś będzie za 10 lat a teraz pani redaktor ratuj bo nie wiedzieliśmy że to nas czeka. I tu nie ma naturalnej drogi wyparcia w stylu ludzie mają dostęp do tego i tego niech wybierają. Sam uważam elektryki za
  • Odpowiedz
Podpisali zakaz aut spalinowych w 2035 roku

@lentilek: Jeszcze raz - podpisali wycofanie silników spalinowych z aut osobowych od rocznika 2035. Najbardziej oczywisty początek, najmniejszy wpływ na gospodarkę (ciężarowe i specjalistyczne zostają) i zupełnie zrozumiały postulat. I tak nie sądzę by wszedł w życie w takiej postaci, koncerny mają 12 lat na lobbowanie, rządy się zmienią i nic z tego nie będzie.

Serio twoje myślenie jest na poziome sprawy dla reporta, my coś tam podpisali że coś będzie za 10 lat a teraz pani redaktor ratuj bo nie wiedzieliśmy że to nas czeka

Typie ale ja nie uważam, że w tym projekcie jest w ogóle coś złego xD Ja ci tłumaczę treść projektu, który uważam za doskonale zrozumiały. Dokładnie tą do której zalinkowałeś, a teraz przeczytaj i przestań bredzić, że "0 samochodów, 0 mięsa i lot na
  • Odpowiedz
Ale co ty typie cytujesz, artykuł o tym, że latanie raz na 3 lata pomoże klimatowi?

@Elaviart: xD wypunktowalem cie, gdzie twierdziles, ze "0 samochodów czy loty raz na 3 lata nikt nigdzie nie mówi poza szurami "

No to ci pokazalem ze mowi i to w powaznych, ustabilizowanych, systemowych i niesystemowych mediach. Przytoczona jest wypowiedz Spurek, czyli polskiego oficjela, europosla
  • Odpowiedz
@yhbgrobdoivbvwamsv: Nawet nie zauważyłem że gadam z dwoma konfiarzami a nie z jednym xD Klony, wszystkie jednakowe.

Tyle że temat dotyczył projektu C40 i predykcji na ten temat, a nie przemyśleń Spurek i porad ekologicznych z The Guardian xD Jak mogłeś potraktować dosłownie zdanie "nikt nigdzie nie mówił" skoro nawet ta druga ameba wyżej to mówiła? xD

zrodlo ktore mowi o kwalifikacji prac naukowych w proporcjach - 75% sie zgadza, 25% "wstrzymania sie".

Słabo z angielskim
  • Odpowiedz
@dqdq1: Nie wiem, nie jestem politykiem. Ale skoro już pytasz to mam zestaw porad o których większość opozycji zapomina.

na bank punkt 1 brzmi "nie mów o ludziach i do ludzi jak byś nimi gardził bo masz immunitet i magistra z archeologii" oraz "Na twarz swojej partii nie wybieraj osoby której morda budzi negatywne emocje" lub też "Polacy nigdy nie byli fanami tego co nowe mimo, że wg Ciebie lepsze.
  • Odpowiedz
Na twarz swojej partii nie wybieraj osoby której morda budzi negatywne emocje

@Grzabek: dobre! jaki polityk opozycji wzbudza w tobie pozytywne emocje?
  • Odpowiedz