Aktywne Wpisy
mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
sprzedam_nerke +365
Skąd w ogóle to przekonanie w UE, że trzeba przyjmować jakichkolwiek migrantów? I jednocześnie procedura relokacji pokazuje, że nikt ich do końca nie chce. To może umówić się, że po prostu nie przyjmujemy z automatu nikogo? Na świecie, jakieś 4-5 mld ludzi żyje na gorszym poziomie niż w UE, co gdy wszystkim się zamarzy migracja?
#ue #imigracja
#ue #imigracja
-----------
Czarno - biały humor z rozpraw, luźna atmosfera na rozprawie o uchylenie nadzoru kuratora i przywrócenie władzy rodzicielskiej:
Sędzia: Czy ma pan jakieś zastrzeżenia do sposobu wychowywania dziecka przez byłą żonę?
Uczestnik: Nie mam zastrzeżeń... JAK NA RAZIE.
Sędzia: Bardzo bezpieczna odpowiedź hahahahah.
Postanowienie napisane, strony wywołane, Sąd przystępuje do ustnego uzasadnienia postanowienia:
"... przy takim stanie rzeczy Sąd uchyla nadzór kuratora, przywraca państwu pełnię władzy rodzicielskiej. Tym pozytywnym akcentem kończy się zainteresowanie Wymiaru Sprawiedliwości państwa rodziną... JAK NA RAZIE."
Chwila konsternacji i nagły wybuch śmiechu wszystkich obecnych na sali.
---------
Ostatnie słowo uczestniczki podczas posiedzenia Kp (rozpoznanie zażalenia na na przykład odmowę wszczęcia śledztwa bądź dochodzenia przez Prokuraturę).
"Wysoki Sądzie, przez postępowanie osoby opisanej w moim doniesieniu o możliwości popełnienia przestępstwa, nie mogę wykonywać mojego ukochanego zawodu - pielęgniarki! Przez niego AMPUTOWANO MI PALEC WSKAZUJĄCY PRAWEJ RĘKI!".
Wszystko ok, ale w momencie wypowiadania tych słów uczestniczka trzymała palec wskazujący prawej ręki uniesiony do góry, ba! nawet nim poruszała. Był w całości. U lewej ręki nie stwierdziłem też ubytków w palcach...
#sadowehistorie #gimbaza #gimbazacontent #heheszki #mikroreklama
@padobar: