Aktywne Wpisy

Jeśli masz serdecznie dosyć kołchozu - przypomnij sobie o co walczysz przez te 8 godzin:
#dziendobry #pracbaza
#dziendobry #pracbaza
źródło: 999
Pobierz
Na głównej znalezisko o serialu w którym pierwsi szwedzi byli czarni. W artykule podlinkowanym serial krytykuje polityk, a broni go archeolog. Ponadto jak się poszuka to niejedno badanie tego dowodzi, że pierwsi Europejczycy mieli ciemną karnację. Po której stronie stają wykopki? Oczywiście nauka jest lewacka, genetyka to śmieszne literki jak LGBT i nie wiem co tam jeszcze. Po prostu ja j---e czemu ja tam jeszcze czasem zaglądam xd ludzie to debile itp
źródło: temp_file6221761846940270119
Pobierz

ktos ma doswiadczenie czy np 5-6 rano to jest jakas godzina szczytu dla sprzedawcow? pasowaliby mi w tych godzinach jezdzic rowerkiem,czesto widze, ze jest duzo aut dostawczych wtedy, ktore wjezdzaja/wyjezdzają
jesli ktos ma doswiadczenie to prosze o info
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
p------------z sie o cokolwiek, a nie pomyslisz nic, pojdziesz w godzinie szczytu to nie beda mieli czasu obsluzyc mnie detalicznie, jak mają 10 restauratorow czy sprzedawcow z warzywniakow, ktorzy kupują hurtem
a plusowali cie idioci j----i, tacy sami jak ty
@elo_: to polega na tym że oni zabieraja cale skrzynki i jada dalej, to trwa tylko chwilke, a zanim kupia to pytaja kazdego po ile. Czesc na tym etapie wyprzedaje sie, czesc po tym etapie odsprzedaje towar taniej kolegom ktorzy zostaja dluzej. W detalu to sprzedaja chyba tylko jak sa zdesperowani, wiekszosc