Aktywne Wpisy

yawa +172
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
źródło: bn
Pobierz
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci

[1].](https://i.redd.it/mbjvfugrtmpa1.jpg) Cholera zazdroszczę temu klaunowi gaci xD
2. Podejrzewam że ten mem może być całkiem prawdziwy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chociaż pewnie każdy już tam się przyzwyczaił że Korone jest dość specyficzną psinką że specyficznym gustem 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
#randomanimeshit #anime #virtualyoutuber #hololive #inugamikorone #kemonomimi
źródło: WanWan
Pobierzźródło: mbjvfugrtmpa1
Pobierz