Aktywne Wpisy
vieniasn +65
byłem sobie rasistą takim w żartach ale odkąd mam sąsiadów hinduskich to już nie tylko w żartach
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
#intermittentfasting #dieta #mikrokoksy #roknasilowni
Musisz sobie obliczyć dzienne zapotrzebowanie kcal i zjeść to w ciągu 8 godzin.
Białka 1,7-2g/kg, a energia zgodnie z zapotrzebowaniem.
Kalkulator od @Puccini: jest godny polecenia.
Osobiście uważam, że nie jest to dieta dla każdego, ani tym bardziej "cud" - ja mam tendencję do zalewania się, masa mięśniowa idzie raczej dobrze, w dni treningowe wciągam ok. 2700
@DamianParol: @Puccini: Aż tyle białka? Na Lean Massing wychodzi mi że w treningowe mam 2900 jeść, a w zwykle 1900. Jak szukałem info o IF o znalazłem kanał na Youtube pewnym braci (TheHodgeTwins) którzy wyglądają imponująco(Fota) a twierdze że przy wadze około 95kg dziennie(bez rozróżnienia) przyjmują 2500kcal - w tym 120-140 gram białka.
Widać chłopaki trzymają się niższej granicy normy (co jest ciekawe bo większość fitnessowców rekomenduje ponad 2g).