Wpis z mikrobloga

@reformator: po prostu jest na wykopie pewna grupa windows phonowców, którzy mają bóle, że nie stać ich na telefon wyższej klasy i na siłę chcą sobie i każdemu wmówić, że taki jak ich jest najlepszy, nie ma lepszego itd. A prawda jest taka, że każdy ma inne potrzeby i w zależności od nich stara sobie dobrać najlepszy dla niego telefon i system.
@HitmaNeK_: nawet prawda ale nie potwierdzę tego plusem bo #!$%@? mnie 4 typ wykopowicza, #!$%@?ący użytkowników 3 wspomnianych bojówek przez nadużywanie spoilerów co jest upierdliwe przy czytaniu, niech tacy zdychają na coś bolesnego.
@Grzesio87: i dlatego piszą co chwilę "hurr durr moja lumia 520 szybsza niż wszystkie androidy świata".

Wybacz, ale mam ochoty rozpoczynać tu kolejnej gównoburzy z powtarzającymi się fanatykami, bo to jest już nudne.
@madry_i_mieciutki: Piszą dlatego, ponieważ nawet najtańsza budżetowa L 520 jest szybsza, potwierdzają to testy na portalach branżowych. A w rzeczywistości dużo ludzi ma wyższą półkę, ponieważ przed długi czas nie było średniej i niskiej, a przy zmianie telefonu nie ma sensu schodzić z wyższego na niższy model.
po prostu jest na wykopie pewna grupa windows phonowców, którzy mają bóle, że nie stać ich na telefon wyższej klasy i na siłę chcą sobie i każdemu wmówić, że taki jak ich jest najlepszy, nie ma lepszego itd.

@madry_i_mieciutki: Ta jasne i dlatego pod co drugim wpisem z pytaniem o WP #!$%@? się jakiś debil androidowiec z pieprzeniem że na WP nie ma aplikacji itd, itp. I dlatego jak wejdziesz pod
@Eau-Rouge: "Bo 520 jest szybsza od większości w #!$%@? droższych telefonów z Androidem i takie są fakty. A w swojej kategorii cenowej nie ma żadnej konkurencji ze strony Androida."

no kurde, kalkulator jest szybszy i tańszy od peceta, czyli jest lepszy?

pozatym nie mogę zrozumieć, dlaczego wszyscy fanboje srają się po pachy żeby tylko zrobić darmową reklamę konkretnemu koncernowi. #!$%@?, płacą wam za to czy co? no ja rozumiem, że nokia