Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrBeast: No ale tak przy kamerach to tak srednio. Ja jednak wyznaje zasade ze takie rozmowy nie powinny byc publiczne. W taki sposob umniejsza tylko sie drugiej polowce. A jeszcze bylo widac ze wie ze kameruja to.
  • Odpowiedz
@MrBeast: Wyobraź sobie, że jest też trzecia opcja, czyli partnerka która wspiera i jeżeli krytykuję to konstruktywnie, a nie najeżdża świeżo po porażce, jak ta blachara

"wstyd że przegrał z Najmanem (bo to jest wstyd)"

Wstyd to kraść, jak to mówią. Bycie słabym w mma to nie powód do wstydu. Z Najmana wiadomo, że beka, ale 90% komputerowych ekspertów by usadził łatwo
  • Odpowiedz
Z Najmana wiadomo, że beka, ale 90% komputerowych ekspertów by usadził łatwo

@SuperTimor435: co to za argument? No usadziłby, ale co z tego? Jakbym poszedł do przedszkola to też bym tam usadził każdego.
Ale jak ktoś świadomie wchodzi do klatki z osobą która ma tytuł największego nieudacznika polskich sztuk walki, to powinien się liczyć z tym, że jak z nim przegra to będzie z niego beka
  • Odpowiedz
@marv0oo: "co to za argument? No usadziłby, ale co z tego? Jakbym poszedł do przedszkola to też bym tam usadził każdego."

To z tego, że żenującym jest gdy eksperci z przed komputera typu OP piszą o wstydzie przegrania z Najmanem, a dostaliby od niego w------l

"jak z nim przegra to będzie z niego beka"

Beka to nie wstyd
  • Odpowiedz
@MrBeast: jak nie daj Boże Ci zawali się życie bo stracisz cały hajs to pierwsza spakuje Ci graty i powie w---------j z mojego domu nieudaczniku! Ale grunt to szczerość oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@MrBeast jest różnica pomiędzy byciem szczerym a toksycznym, jak się obawiasz o to że baba cię za plecami obgaduje to po co byc w takim związku co się nawet nie znacie. jak twój partner czegoś próbuje i mu się nie udaje to nie jesteś wtedy zły wtf xD wyobraź sobie sytuację jakby twoja dziewczyna przegrała zawody a ty jej mówisz jak mogłaś tak zjebsc xD jak twój partner ma pasje to
  • Odpowiedz
  • 0
@kr4wy: No nie obawiam bo jest szczerość ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak jej coś nie pasuje albo mi nie pasuje to to sobie mówimy.
Głównie chodzi mi o to że ludzie wolą być oszukiwani, woleli by usłyszeć kłamstwo że było dobrze niż prawdę.
  • Odpowiedz
o wstydzie przegrania z Najmanem, a dostaliby od niego w------l

@SuperTimor435: to inaczej - wstyd jest zdecydować się wyjść do najmana i dostać w------l.
Ja bym pewnie dostał w------l od Tosta, ale nigdy bym z nim nie wyszedł do walki/na sparing z tego właśnie powodu.
  • Odpowiedz
@MrBeast: co to w ogóle za opcje do wyboru, robienie z kogoś pośmiewiska albo kłamanie i obgadywanie za plecami. Ty z tagu przegryw i nie pojmujesz, że nie wmawiając komuś, że było dobrze jak nie było, też można go wesprzeć po przegranej?
  • Odpowiedz