Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aokx: chyba tylko jeden polski kanał (Dama Kier) poruszył właśnie temat tych samosądów i tego, ze Ci oprawcy to osoby skrajnie nieporadne życiowo i widocznie conajmniej lekko upośledzone.
  • Odpowiedz
@Aokx: zastanawia mnie to dlaczego władze na to pozwalają, ubierają się jak jak policja, zgrywają wielkich bohaterów, a tak serio to znęcają się nad upośledzonymi, chorymi ludźmi. tfu
  • Odpowiedz
@n1ksu: ten cyrk trwa około 2 lat. Pozwalają bo ci uposledzeni musieliby mieć świadomość swoich praw, a w rezultacie zrozumieć, że mogą wytoczyć im sprawę z powództwa cywilnego. Ale oni tego nie robią, bo zwyczajnie nie są tego świadomi. @Oli1234 SzopDemaskuje jeszcze poruszył ten temat.
  • Odpowiedz
@Aokx: Słuchaj. Jest to niewielki koszt jaki ponoszą ludzie, którzy gdyby faktycznie mieli zamiary wejść i dokonać podobnego czynu, to mieliby na uwadze, że zawsze jest szansa, że padną ofiarą takiego ECPU. Osobiście uważam, że nie ważne czy ktoś ma 18 lat czy 40, czy jest pełno czy niepełnosprawny, to za wysyłanie siura do osoby, która mówi Ci, że jest nieletnia jest wymagana prewencja i profilaktyka. A wydaje mi się,
  • Odpowiedz
@Aokx: szopdemaskuje nagrał o nich odcinek i wypunktował to co mówią internauci, że łapią jakiś upośledzonych ale jak taki chic zalewa 17latke z bidula to cicho
  • Odpowiedz
@Mack1987: Masz rację i w tej kwestii zmieniłeś nieco mój punkt widzenia. Czy coś się w tej kwestii zmieni? Raczej niewiele do momentu, dopóki jedna z osób nie udowodni fałszywego oskarżenia i zniszczenia życia przez taką organizację.
  • Odpowiedz
@Hussarian: Cieszę się, bo każda osoba przekonana o tym, to jeden mniej wspierający szkodliwa ich działalność :) Co do pozwu, to cóż, no my tu nie wiele możemy zrobić. Byłem na policji złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Nie mogli przyjąć, bo nie jestem poszkodowany przez ich działalność. I tu trochę krąg się zamyka.
  • Odpowiedz