Wpis z mikrobloga

@Liquid_Snake: PS4 rozwinie pazur przy starcie infamous (chyba że już jest) yakuza ishin ;P Wtedy chciałbym mieć hajs i kupić konsolę ;)

Kiedy ty bordo straciłeś? Za dużo grasz? Chcesz być graczem miesiąca przez 4 miesiące i pobić mistrza?
@Vegan: odłączyli ci neta? Bordo nie mam już od dawna i mam to w dupie, leje na te kolorki :) co za różnica jaki kto ma? Moja aktywność jest taka sama a w rankingu nagle o pół tysiąca niżej, nie wiadomo o co chodzi :) w mirkolidze tez juz nie jestem :P
@Vegan: @Zioman wywalił mnie za oszukiwanie, moja córa gra na Vicie a ja PS3 i uznał to za oszustwo, wiesz, dwie osoby na jedno konto a ja mu mówie że @Brozyn to całą rodzinę batem pogania do minimum 2 platyn tygodniowo to go już nie obchodziło i mnie wywalił, trudno takie życie, założę własną ligę :P
@Liquid_Snake: Oooo to strasznie #!$%@? zrobił, gramy dla zabawy c'nie? Mi sis też parę trofeów wbiła. Poza tym granie tylko dla trofeów znudziło mnie, to była już bardziej praca jak przyjemność, w dupie mam takie coś. Dlatego teraz nie gram bo nie mam w co ( na pc w lola i hearthstone - polecam)