Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +488
Lista przebojów "30 ton", rok 1999, TVP 2.
Zobaczcie jak abstrakcyjnie to wszystko wygląda z dzisiejszej perspektywy. Metallica przeplatana Backstreet Boys i "Pater Noster" w wykonaniu papieża we własnej osobie xD
#muzyka #gimbynieznajo #wykop30plus
Zobaczcie jak abstrakcyjnie to wszystko wygląda z dzisiejszej perspektywy. Metallica przeplatana Backstreet Boys i "Pater Noster" w wykonaniu papieża we własnej osobie xD
#muzyka #gimbynieznajo #wykop30plus

frow +223
Bać się tego multiaira czy nie takie to straszne jak pisza w internecie?
jaki jest ewentualny koszt wymiany tego modułu i jak długo pożyje po takiej wymianie? może ktoś z własnego doświadczenia coś podpowie.
rozważam zwykłe 1.4 120KM lub 1.4 z multiairem 170KM
#samochody #motoryzacja #alfaromeo #giulietta #fiat #mechanikasamochodowa
masz tu lekturę, na pewno jakieś wnioski wyciągniesz i będziesz wiedział jak na start zdiagnozować już uszkodzony aktywator multiair.
silnik ogólnie fajny, miałem wersje 135km i po za tym że MiTo/giulietta to najgorzej wyciszone auta jakimi jeździłem to nie ma co narzekać.
serwis tani, typowych trudnych usterek brak.
Z używkami to jak na loterii. Niektórzy wracali szybko, niektórzy jeżdżą do dziś.
@open_or_die: dzięki, przejrzę temat na pewno
Nie wiem ile biorą za wymianę w pl ale jest banalna. Trzeba tylko 2 uszczelki doliczyć
Co do MA przy zakupie ważne jest sprawdzenie regularnosci wymian oleju i tu lepiej nie dawac jakiegos gowna z beczki, sam wlewam penrite enviro+ 5w40, wymiany max to 15k, ja osobiscie zmieniam do 10k + sruba filtru oleju multiair (taka mała śruba wymieniana przy rozrządzie - tutaj mozna