Aktywne Wpisy
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Markowsky95 +41
Grubas może jest śliski, zakompleksiony ale jedyny wypowiedział się jakoś na ten temat DM-ow i nie straszył Wardęgi od razu prawnikami a raczej hajsu ma z tych zjebow najwiecej. Za to Dubiel, na którego pewnie jest z 10x więcej wyjeżdża z jakimś gowno statementem pisanym przez kancelarię xD
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
Boxdel #!$%@?ł na pewno, ale jestem w stanie uwierzyć, że jest #!$%@? zakompleksionym grubasem i na tamten czas to był jego jedyny kontakt z
#ukraina
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Bagienne_Ziele: Ale super zmiana tematu. Skoro Rosja nie ma ani jednego lotniskowca to tym bardziej USA nie powinno się Rosji bać. Okazuje się że USA jest mocne gdy wróg nie ma lotnictwa, marynarki i łączności. Najlepiej jak jest uzbrojony wyłącznie w Ak-47 chociaż to i tak nie zapewnia USA zwycięstwa bo z Afganistanu uciekali w popłochu. Miał być wielki pokaz siły
@blah1blah2: Czyli wielkie i potężne USA odpowiedziało tak samo jak biedna Rosja której potencjał to jakieś 1% potencjału NATO.
@DinduTheNuffinMan: No rzeczywiście USA jest bardzo subtelne np wtedy gdy wysadziło w powietrze jedną z ważniejszych osób w Iranie czyli Generała Solejmaniego. Wcale nie jak wściekła małpa.
@DinduTheNuffinMan: Wolałbym
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@AceTfs: Ale ja tego nie wiem. Po prostu wykopki wczoraj tak mówiły. Podniecenie było wielkie. USA miało zrobić gigantyczny pokaz siły za tego drona. Turcja zgodziła się podobno na wpuszczenie amerykańskich okrętów i itp xD.
@AceTfs: I jak sprawdzisz to zauważysz że już zachowali większą odległość od rosyjskiego terytorium. Jak widać rosyjski pokaz
zesrał się, tak samo jak ty, a teraz wstawaj