Aktywne Wpisy
Czy to prawda, że jedyną sensowną piramidą finansową w PL był Avon? Z czego to wynikało? Że laseczki mogły sobie odbijać kasę na perfumach, które brały dla siebie i nie były tak stratne?
#frajerzyzmlm #avon
#frajerzyzmlm #avon
JacekBalcerzak +15
Ja rozumiem że te wszystkie modele pogodowe prognozują opady jak w 97, ale jednak od tego czasu poprawili infrastrukture przeciwpowodziową, poprawili prawda? #wroclaw
Rusofile za to pisali, że kilka tygodni maks i Ukrainy już nie budziet. A tu proszę, wojna jeszcze się toczy. Czy Ukraina może wygrać wojnę na wyczerpanie? Myślę że faktycznie nie i smutne to, ale niestety rzeczywistość bywa brutalna. Jeżeli Rosja nie załamie się
Nazistom zabicie 6 milionów żydów zajęło 12 lat.
Rosji w obecnym tempie zajmie to dużo więcej czasu. Po prostu wy nie rozumiecie, że zabić 100 000 uzbrojonych osób nie jest tak łatwo, a wymordować 6 milionów na oczach całego świata jeszcze
Komentarz usunięty przez moderatora
@B3diSoprano Nie powiedział na poważnie nikt nigdy xD
Przytocz jeden wpis, który mówi o tym, że Ukraińska kontrofensywa zatrzyma się na Kremlu. Chyba, że twoje bajeczki są warte tyle ile ruska armia
Właśnie o to mi chodziło towarzyszu.
Twoje łezki przypomnę w momencie gdy Ukraińcy będą odbijać kolejne miasta a ty zamilkniesz tak jak wtedy gdy ruscy uciekali spod Kijowa, z Charkowa, z Chersonia czy mniejszych miejscowości które zdobywali miesiącami a
2. Ukraina już wygrała tą wojnę.
3. Jeszcze nie wiadomo, jaki wygra pokój.
4.
No patrz, a ruskie niby mają to wszystko i się już pół roku z tym Bahmutem p------ą. To chyba nienajlepiej świadczy o ich armii ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bzdura. Ukrofil to ukrofil, a przyzwoity człowiek po prostu kibicuje Ukrainie i nie musi tego wiązać z wielką miłością do sąsiedniego narodu. Ja np. staram się patrzeć realistycznie na trwającą wojnę - nie jest prawdą, że Ukraińcy to superbohaterowie, którzy mają super-hiper-mega-sprzęt i z uśmiechem na ustach rozwalają tych głupich, pijanych orków. Prawdą za to jest to, że Ukraińcy mają problemy,