Wpis z mikrobloga

@arinkao nic bardzo fancy, miałem zamrożone resztki łaty, pręgi, łopatki wieprzowej i czegoś czego nie zidentyfikowałem, z grubsza oczyściłem, zmieniłem, dodałem trochę pokrojonej w kostkę nie przerośniętej karkówki. całość obsmazyłem, przerzuciłem do większego garnka żeby się dusiło, dorzuciłem anchois, tak jakby miało być za mało mięsne, seler, cebulę u marchewkę podsmażyłem na patelni po mięsie, trochę wina do zdeglasowania patelni, bulion, 4 puszki pomidorów, dusiłem aż wszystko będzie miękkie.
Nic odkrywczego. Nawet
aż znowu mi się nazbiera ścinków mięsa do ragu


@Trauma_Teddy: jak Ty się chcesz porządnie chorób krążenia nabawić, skoro zbierasz mięso zamiast je kupować i gotować dwa gary jak tylko będziesz miał na ragu ochotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)