Aktywne Wpisy
analboss +199
#nieruchomosci #warszawa #przemysleniazdupy
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
Czemu nikt w Polsce nie rusza RODów?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce emerytów.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić parki dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych liści i libacje bezdomnych.
A
fhgd +830
pisze o tym dlatego, że zawsze można zwiększyć swoje możliwości obrony, wystarczy chcieć. Geny mają znaczenie, ale kiedy spotyka się ktoś kto ćwiczy jakieś sensowne sztuki walki z sebixem z ulicy, który nigdy nie był na salce sprawa jest raczej przesądzona nawet przy gorszych gabarytach. Na kanwie ostatnich wydarzeń, zapisujcie siebie/swoje dzieci na sztuki walki.
nie bądź #przegryw idź na #trening
Jak do szkoły chodziłem to w solówkach sobie radziłem poza dwoma wyjątkami, problem jest taki, że sebostwo atakuje zawsze minimum w trójce.
racja, ale podajesz skrajny przykład, nie napisałem nigdzie, że sporty walki to panaceum i wygrasz nawet z czołgiem, ale w większości sytuacji pomogą Ci w sytuacjach podbramkowych