Aktywne Wpisy

CrazyHorse1849 +150
Zbliżają się #wybory i wypok po odpływie części użytkowników staje się tubą propagandową #konfederacja Smutne to.
Kaczor #bekazpisu odpalił atomówkę z 800+ gdzie nawet pisiory nie wiedzą, skąd na brać pieniądze, poza tym, że trzeba je #!$%@?ć zwykłym ludziom.
To teraz pojawia się pytanie - co miał zrobić #tusk i #neuropa ?
Ostatnie zwycięstwa #pis dobitnie pokazują, że Polacy to biedny, ciemny i głupi naród. Dla emerytów liczy się tylko czternastka, a
Kaczor #bekazpisu odpalił atomówkę z 800+ gdzie nawet pisiory nie wiedzą, skąd na brać pieniądze, poza tym, że trzeba je #!$%@?ć zwykłym ludziom.
To teraz pojawia się pytanie - co miał zrobić #tusk i #neuropa ?
Ostatnie zwycięstwa #pis dobitnie pokazują, że Polacy to biedny, ciemny i głupi naród. Dla emerytów liczy się tylko czternastka, a
maziczek +364
mirki prawie 15 lat mam tu konto i nigdy nie zebralem. dajcie plusa ciepłe słowo żeby kaszojad wyszedł bez szwanku a i mojej rożowej nic nie było.

0. Jarosław Kaczyński
1. Donald Tusk
2. Rafał Trzaskowski
3. Antoni Macierewicz
4. Ryszard Kalisz
5. Robert Biedroń
6. Janusz Korwin-Mikke
7. Tadeusz Cymański
8. Ewa Kopacz
9. Beata Szydło
#glupiewykopowezabawy #heheszki #4konserwy #wodka #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Nie piję, ale dla niego zrobię wyjątek.
@Nick_Login: Jeszcze gałę na koniec mu zrobisz? xD
Ewa Kopacz. No dobra, pogadamy sobie o dinozaurach i ludziach rzucających w nich kamieniami xD
Komentarz usunięty przez autora
tokumple tutaj u was tam w warszawie lepiej zróbcie zapas wody bultekowanej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@calinowski: Pamiętam jakby to było wczoraj. (。◕‿‿◕。)
Swoją drogą na 0 powinien być ziobro
Z tej całej listy tylko on i Kalisz nadają soe do kompanów do wódzeczki.
Cymański -nie wiem kto to, ale mam nadzieję, że pije jak swojak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CybernetycznyMozgKorwina: Wystarczy być ogarniętym, żeby zarabiać w polsce nawet więcej niż na zachodzie.