Aktywne Wpisy
Matfju +67
Jak to jest, że teraz tyle osób ma vifona na głowie, wydaje mi się, że kiedyś nie było tyle osób z kręconymi włosami, a raczej to była rzadkość. Oni to na lokówce sobie kręcą czy o co chodzi #przegryw
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy to normalne, ze podoba mi się dziewczyna totalnie przeciętna, a nawet odrobine brzydka? Ma zajebisty charakter, w #!$%@? inteligentna, podobne poglądy i zainteresowania. Bardzo mnie do niej ciągnie. #rozowepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko
Czy to normalne, ze podoba mi się dziewczyna totalnie przeciętna, a nawet odrobine brzydka? Ma zajebisty charakter, w #!$%@? inteligentna, podobne poglądy i zainteresowania. Bardzo mnie do niej ciągnie. #rozowepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko
Schizofreniczne urojenia, podejrzewanie wszystkich o wszystko, echolaliczne wręcz bełkotne powtarzanie cały czas tej samej treści plus najbardziej znamienne - obwinianie za jakiekolwiek niepowodzenie innych ludzi.
Przytłumiona trucizną samoświadomość nie daje mu nawet odrobiny do myślenia, że stał się po prostu śmierdzącym żulem, którego najlepiej omijać z daleka.
Nie pojawia się pytanie "może to ja coś robię nie tak?"
Brak samokrytyki i takie dziecinne obrażanie się za najmniejszą pierdołę (tym był brak wizyty) to również klasyka gatunku.
Ten chłop powinien jak najszybciej stawić się w dobrej klinice uzależnień. W przeciwnym razie nie daje mu dużo czasu. Na bank zdarza mu się już zlać pod siebie podczas snu.
Szkoda mi tej biednej dziewczyny, które mimo wszystko wybrała ułudę normalności od biedy i konieczności pracowania ponad siły. Dobra dziewczyna, która mogła trafić w normalne ręce i wieść szczęśliwsze życie.. Ehh
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
Same gnioty są z psem, dupa Srejle czy podjazdem. Dopina tylko odcinki do 10m, żeby reklamy się włączyły. Widać masakryczny zjazd merytoryczny treści jak i człowieka samego w sobie.. Przykro się na to patrzy.