Wpis z mikrobloga

@wylacze_na_amen: Nic nie potrafisz. Nie tylko ja, ale jeszcze wiele osób ci pisało że tak się to nie robi i tyle. Profanacja kurczaka, kebab drobiowy robi się z udek bez kości, nawet te z marketu w plastiku są udkami. Pierś jest za sucha i twój też jest najbardziej wysuszony jaki widziałam ever. Nie może być inny jeśli jest tak potraktowany.
Jak widać można sprzedawać złe przepisy i wciskać kity tym którzy się nie znają. Zmarnują najwyżej kilogram p----i z kurczaka.
Jeszcze kłamiesz że czekasz na uwagi bo raczkujesz a każdy kto ci je napisze ląduje na czarnej. Tak raczkujesz ale nie rokujesz ;) Właśnie przez takie zachowanie.
Wiesz że mogłeś wpisać w google: drobiowy kebab i 95% treści byłaby lepsza od tego co ty wymyśliłeś?

Weź sie już nie ośmieszaj. Serio bezczelność nic nie potrafić, szczekać do tych którzy mają rację i jeszcze chcieć zarabiać mimo braku umiejętności robiąc ludzi w ciula. To tak jakbym ja zrobiła bloga o czołgach i pisała głównie o ich kolorach twierdząc że reszta sie nie zna
  • Odpowiedz
@wylacze_na_amen OK, myliłam się. Pierwszy przepis na to danie z google już jest zły, z p----i (zdjęcie).
Także pierwsze przepisy z YT też słabe bo z piersią. Jak widać syfu w branży kulinarnej jest mnóstwo i niestety trzeba głębiej szukać dobrych.
Jest takie śmietnisko bo widocznie opłaca się minimalnym kosztem tworzyć kulinarny content, każdy to łyknie a kaska leci.

Z udek po zrobieniu prawidłowo - ten przepis jest ok: https://pysznieczyprzepysznie.pl/domowy-kebab/ wygląda
arinkao - @wylaczenaamen OK, myliłam się. Pierwszy przepis na to danie z google już j...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • Odpowiedz
@arinkao:

szczekać do tych którzy mają rację


LOL, ja za swoje bardzo konstruktywne [czasem złośliwe, ale zawsze merytoryczne] uwagi załapałem czarną listę ( ͡ ͜ʖ ͡)

Ale mnie odwłok zapiekł, chłop prosi o uwagi, a potem nie potrafi znieść krytyki. Żałuję, że poświęciłem mu tyle czasu, powinienem był olać i nie reagować na pół surowe jajko w toście xD
  • Odpowiedz