Wpis z mikrobloga

#alternatywneteorie #okultyzm #channeling #mistycyzm #paranormalne #teoriespiskowe #parapsychologia #oobe #reptilianie #kosmici #ufo

Autorski tag #alternatywneteorie

Kolejna część różnych alternatywnych teorii pochodzących z channelingów, czyli przekazów z tak zwanych wyższych wymiarów. < Poprzednia część

542. Ujawnienie kosmitów nastąpi w ciągu kilku najbliższych lat.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do ludzkości zostanie wysłana wiadomość z Księżyca. Właściwie nie będzie to ujawnienie SIĘ kosmitów, lecz będzie to operacja przeprowadzona we współpracy z ludzkim rządem, który kontakt z obcymi nawiązał już wcześniej. To co nastąpi będzie jedynie przedstawieniem teatralnym dla społeczeństwa. Przedstawieniem, które będzie jednym z ruchów na szachownicy do dalszych działań.

Źródło >

543. NASA nie jest tym co oficjalnie się ludziom wydaje (i podaje).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oficjalnie, w świadomości społeczeństwa, NASA jest organizacją naukową badającą kosmos. Jednak jest to fałszywa otoczka przedstawiana społeczeństwu. W rzeczywistości NASA jest częścią międzynarodowej armii, działającej w przestrzeni kosmicznej. Głównym celem NASA nie jest badanie kosmosu lecz prowadzenie działań militarnych w przestrzeni kosmicznej.

Rosja i Chiny również mają swój odpowiednik NASA. Instytucje te są ze sobą powiązane, choć też poniekąd konkurują ze sobą.

Ściśli członkowie NASA nie posiadają rodzin i życia jak przeciętny człowiek. Osoby ściśle pracujące dla NASA muszą całkowicie zrezygnować z dotychczasowego życia. Są również stale monitorowani.

Z wyższej perspektywy NASA została zaprojektowana przez obce istoty. Między innymi Reptilian, a także humanoidów którzy stoją ponad Reptilianami i się nimi wysługują. Głównym celem jest utrzymywanie podziałów i tarć pomiędzy ludźmi, a w tym przypadku pomiędzy siłami kontynentalnymi na płaszczyźnie kosmicznej do której ewoluuje obecnie ludzka cywilizacja.

Źródło > (to samo co wyżej)

444. Urządzenia 5G, takie jak smartfony, pozwalają zczytywać myśli użytkowników.
Według tego przekazu smartfony 5G wyświetlają reklamy nie tylko na podstawie algorytmów korzystania z urządzenia, ale także poprzez zczytywanie myśli użytkownika.

Źródło > (to samo co wyżej)

445. Planeta Ziemia nie wygląda tak jak podaje się nam oficjalnie.
Ziemia posiada znacznie więcej terenów niż tylko znane nam kontynenty. Również nie ma kształtu kuli, lecz jest bardziej w kształcie stożka.

Admirał Byrd, organizator największej wojskowej amerykańskiej operacji na Antarktydę o nazwie Highjump (wiki https://pl.wikipedia.org/wiki/Operacja_Highjump) powiedział, że za Antarktydą znajduje się nieodkryty kontynent (fragment video, a tutaj cały wywiad). Zmarł rok po tym wywiadzie. Niedługo po tej ekspedycji największe mocarstwa podpisały porozumienie o zakazie eskedycji na Antarktydę bez ich zgody.

Kontynuując teorię z sesji channelingowo-badawczej. Lądy te są znacznie bardziej obfite w faunę i florę. Stacjonują tam ludzie, ale o innej świadomości niż reszta ludzkości, a także stacjonują tam obce grupy istot. Grupy te traktują część Ziemi w której my żyjemy jako terrarium energetyczne. Manipulują, a wręcz tworzą system w którym żyjemy. Nie przypadkiem nasz system społeczny opiera się na pasożytnictwie, hierarchii. Tworzy to swego rodzaju elektrownię energii życiowej dla tych grup.

Pomijając abstrakcyjność tej teorii, powstaje pytanie, dlaczego rządy tak usilnie próbują uniemożliwiać ekspedycje na Antarktydę?
damianooo8 - #alternatywneteorie #okultyzm #channeling #mistycyzm #paranormalne #teor...

źródło: Highjump-helo-960_640

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
@damianooo8: "Lądy te są znacznie bardziej obfite w faunę i florę. Stacjonują tam ludzie, ale o innej świadomości niż reszta ludzkości, a także stacjonują tam obce grupy istot."

Pandora ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@GrammarNazi: Z obserwacji wiem, że schizofrenią tłumaczą tego typu rzeczy najwięksi ignoranci.

Można dopatrywać się niejasności, manipulacji, ale przypisywanie schizofrenii wszystkiemu czego się nie rozumie, a przede wszystkim czego nawet nie zbadało (ja sam podchodziłem do tematu channelingów 5 lat), to skrajna żałosna ignorancja.
  • Odpowiedz
@damianooo8 Przeciez tam jest napisane co innego, jest slowo o chorobach, a reszta to jakies dyrdymaly o trzymaniu ludzi w europie, jakieś o depopulizacji Afryki, no jednym slowem jakies pijackie majaki
  • Odpowiedz
@damianooo8 nie wyśmiewam, ciekawią mnie takie rzeczy. Pytam szczerze - w jakim stopniu w to wierzysz i dlaczego? Widziałem pod twoim tagiem kilka teorii, które są mi znane, ale większość z nich dla mnie to kompletny kosmos.
  • Odpowiedz
  • 0
@cichooo: Zastanawia mnie, dlaczego ludzi interesuje to czy ja w to wierzę czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie pierwszy o to pytasz. Trochę wierzę trochę nie wierzę. Po prostu tylko badam.
  • Odpowiedz
@damianooo8 pytam dlatego, że to wrzucasz. Nie da się ukryć, że dość długo w tym siedzisz i po prostu ciekawi mnie Twoje zdanie na ten temat. Raczej wątpię, że ktoś by pisał o czymś takim nie wierząc w to. Czysta ciekawość.
  • Odpowiedz
  • 1
@cichooo: To jest kwestia nie tyle wiary co głębi wglądu. Można na jakiś temat przeczytać książkę i mieć na ten temat wiedzę. Lub można przez 8 lat badać jakiś temat, wtedy masz nie tylko wiedzę ale także głęboki wgląd i inne postrzeganie rzeczywistości w kontekście tego tematu.

Dlatego ja od razu odsyłam na bambus wszelkich sceptyków. Sam nim byłem i wiem jak działa umysł/percepcja sceptyka.
  • Odpowiedz
@damianooo8:

Admirał Byrd, organizator największej wojskowej amerykańskiej operacji na Antarktydę o nazwie Highjump (wiki https://pl.wikipedia.org/wiki/Operacja_Highjump) powiedział, że za Antarktydą znajduje się nieodkryty kontynent

Jeśli o niego chodzi obejrzyj którąś cześć Płaskiej ziemi od sci fana. Tam to zostało wyjaśnione i nie, nie ma żadnych nowych terenów po prostu w tamtych czasach były pewne niezbadane tereny ale to już nieaktualne ;) reszta brzmi jak dziennik schizofrenika a najbardziej racjonalnie brzmi punkt
  • Odpowiedz
@damianooo8: Jak ci zrobie całą liste losowych rzeczy które mają jakąś szanse stać się w przyszłości to jest duża szansa, że któreś w jakimś stopniu się spełni. Ale to ile z nich się nie spełniło już cie nie interesuje? xD Podobny przypadek do baby wangi i nostradamusa. To jest taki sam poziom "przewidywania" jak to że powiem ci "będzie wypadek na drodze 56", mija kilka lat i w końcu ktoś
  • Odpowiedz
@damianooo8: Ten niezbadany ląd za antarktydą to wyspa na której mieszkają tacy ludzie jak tupak czy jackson. Odkrycia tego dokonał polski doktor Anatol Zięba. Wypływając w 2010 roku z Norwegii na wyprawę swojego życia. Co ciekawe źródło o Anatolu jego wyprawie i wszelkie inne informacje zostały usunięte z wikipedii jakoś przed wybuchem pandemii.
  • Odpowiedz