Wpis z mikrobloga

co tam macie ciekawego na łep? w desperacji kupilem rzeczy z kiwi ale juz za ta opaske nie chcialo mi sie placic $60-100, kupilem ta gume od nich za £10 (zreszta nie wiem czy bym nie chcial po prostu podlaczyc normalnych dobrych sluchawek a te wszystkie opaski sa na tyle grube ze sie sluchawki nie zmieszcza
#vr #quest2
sa jakies recenzje czegokolwiek oprocz tych sponsorowanych?
twardy_kij - co tam macie ciekawego na łep? w desperacji kupilem rzeczy z kiwi ale ju...

źródło: S877c522c54bf4fc5b27f0d1debac6a34o

Pobierz
  • 7
@twardy_kij: Ja dzisiaj odebrałem boobovr m2 pro+. Założyłem na głowę na 10 minut i jestem pod wrażeniem. Nie regulowałem zbytnio, a już jest zajebiście. Nie chce mi się dzisiaj wchodzic do VRa, ale jak poluzuje z czasem to potestuję.
@Grysik: chcialem ale dla mnie to juz za duzo, juz wydalem z 100 dolarow (przod+te gabki+ten gumowy tyl+gumy na kontrolery+ doczepiane nauszniki) od kiwi i to tez w roznych miejscach kupowalem. urwa rozumiem ze bateria itd ale to kawaleczek plastiku jest (w sumie sam wydalem na te gabki sporo ale tam jakies $14 za gabke to niby duzo/malo ale jeszcze do przelkniecia a to to juz jest z deka jprdle)

kiedys
twardy_kij - @Grysik: chcialem ale dla mnie to juz za duzo, juz wydalem z 100 dolarow...

źródło: 71vQ1PGszFS._AC_SL1500_

Pobierz
@twardy_kij: No ja się chyba z rok zastanawiałem. Wczoraj odkurzyłem stare zakładki w chromie i akurat była jakaś promka. 270 z dodatkowym aku. Oglądałem rózne recki i byly skrajne. Od sponsorowanych do tych najgorszych. I szczerze mówiąc to jestem zaskoczony. Nie wiem jak z jakością, ale na pierwsze założenie, bez dopasowania jest bardzo na plus.

Na pewno nie warto tych 270 zł xD Ale ja w sumei nawet nie gram. Tylko