Aktywne Wpisy
Ogladacznowy +74
Największy przegryw roku, chodząca ciota w slim jeans, parobek multipli, „przyjaciel” do bycia frajerem, jak można być zaproszonym do domu, czy tucznika, czy kogoś innego, być tam, spac, robić fejm , a na koniec przerobić „biedne dziecko” i dupe kulesia u którego jesteś? Ja bym kooorwe #!$%@?…,a ten baran jajko surowe przyjmuje na ryj
#danielmagical
#danielmagical

janburner +24
Zatrważające są niektóre historie pisane tutaj przez oskarków, ale też zasłyszane od niektórych moich przystojnych znajomych. O tym jak totalnie nieznajome kobiety przychodzą do nich po wymianie kilku wiadomości na #tinder tylko po to, żeby dostać bolca. Żadnego gadania, żadnych podchodów, po prostu przychodzą, biorą do buzi, robią anal, dają się peklować na wszystkie sposoby i wychodzą często wiedząc, że nigdy się już z nimi nie zobaczą i zupełnie się z tym
Mam możliwość kupna xbox one + 1 pad bez gier w bardzo dobrych pieniądzach (300zł). Nigdy nie miałem konsoli więc nie wiem jak to wygląda. Na co zwrócić uwagę przy kupnie, żeby się nie okazało, że konsola przestanie działać po tygodniu?
Jak działa ten game pass? Widze, że pierwszy miesiąc jest za 4zł a potem za 40zł. Ale można tworzyć ciągle nowe konta co miesiąc, czy jak to wygląda?
#xbox #konsole #xboxseriesx #xbox360 zawołam też #playstation
Ogólnie uważasz, że 300zł za tą konsole to dobra cena? Wersja zwykła xbox one 500G biała + pad biały
Btw, jak napęd nie będzie działał, to zamiast rezygnować spróbuj jeszcze cenę zbić po prostu :v
@albertmilosz: ktora wersja?