Aktywne Wpisy
Viado +42
Ale gniję z ludzi co kupują mieszkania w dużych miastach bo tam "jest co robić". Płacicie gigantyczne pieniądze tylko przez to że nie potraficie sobie sami zagospodarować czasu i nie macie hobby. No bo co niby te duże miasta mają takiego wspaniałego do zaoferowania. Kino, teatr i knajpy? Ileż to razy w roku chodzicie do tego teatru albo kina? Jeszcze rozumiem jak ktoś jest uzależniony od alko i co drugi dzień chodzi

Bubsy3D +219
Ja 173cm wzrostu. Zakolak. Wątłej budowy fizycznej. Dziś wróciłem z mojego kołchozu po nocnej zmianie. Pracuje tam od... w sumie od kiedy pamiętam. To miała być moja pierwsza "prawdziwa praca" i odskocznia do lepszej. Zarobki chłopskie, polskie. Mieszkam z rodzicami. W zasadzie na wynajęcie pokoiku, by starczyło. Kawalerki już słabo. Mam swój pokój więc po co. Dokładam się do opłat. Auto też mam! Srebrny golf V 1.4 LPG. Jak go kupiłem bardzo

Miej plan budowy, najmij firme
Wez 500k kredytu
Rozpocznij budowe
Budowa kosztuje 700k
Przerywasz budowe
Musisz oddac 900k
Dalej nie masz domu
Więc jeśli to nie byłby bait to dom jest wart przynajmniej tyle ile
Inwestycje rozpoczynasz mając 17k w gotówce.
Planujesz za zaplanowane 500 tys wybudować dom o realnej wartości 1 200 000.
co mogło iść nie tak, smutna żaba, to wszystko wina Kaczynskiego
@mwmichal: Teoretycznie jest to możliwe jak wyżej mirek napisał, ba, jeszcze kilka lat temu jedna grupa przestępcza tak robiła (może nie uciekli do Wenezueli i to ich zgubiło).
@venad: ? To niemożliwe
@venad: Dalej piszesz bez "polskich końcówek".