Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +335
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do kolegow mirkow, jaki jest pewny i dyskretny sposob na wypytanie rozowych czy mialy hindusa/paki/mokebe w przeszlosci? Nie chce byc tym "nice guy bankomatem" co trafi na p0lke po przejsciach. Zaraz ktos odpowie "nie wychodz z piwnicy to nie spotkasz hehehe". Ale wlasnie ja mam powodzenie na #tinder a nie chce trafic na takie #p0lki po przejsciach. A szczegolnie nie chce sie zastanawiac czy moj mikrus 17cm jest
Pytanie do kolegow mirkow, jaki jest pewny i dyskretny sposob na wypytanie rozowych czy mialy hindusa/paki/mokebe w przeszlosci? Nie chce byc tym "nice guy bankomatem" co trafi na p0lke po przejsciach. Zaraz ktos odpowie "nie wychodz z piwnicy to nie spotkasz hehehe". Ale wlasnie ja mam powodzenie na #tinder a nie chce trafic na takie #p0lki po przejsciach. A szczegolnie nie chce sie zastanawiac czy moj mikrus 17cm jest
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Widzę że neuropki uaktywniły się ze swoją propagandą wraz ze spadkiem sondażowym ich ulubionego PISu
No to przypomnijmy naczelnego lewaka broniącego złodziejstwo PISu #polityka
stwierdzenie " pozwalać na zawłaszczanie państwa za 500+ i 14 emeryturę" nie jest bynajmniej wyrazem poparcia
naucz się czytać mało rozumny analfabeto
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/tusk-premierem-lewica-czas-wielu-polityk%C3%B3w-odszed%C5%82/ar-AA17Z9o7
@mocznikkk: bo twoi wykopowi koledzy od k0nfy udają, że wcale tak nie jest
@mocznikkk: koledzy z klasy jak rozumiem?
@mocznikkk: ty przynajmniej nie udajesz, twoi kumple by już zrobili fikołka olimpijskiego.
XD
@mocznikkk: dlaczego jestem lewakiem według ciebie? (╯︵╰,)