Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +210
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +107
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#motoryzacja #samochody #auta #opony
nie masz zadnej alternatywy na R16? w innych chodza po 430/szt
Nastepnym razem letnie oponu kupuj na jesieni. Bedzie duzo taniej.
Juz zostaw te co znalazles, bo to najlepsza cena jak widzlaem
Ile taka opona wytrzyma? Z 5 sezonów i 100k km? Parę stówek na 5 lat to żadna różnica. Ważne żeby były niezawodne i dobrze trzymały przyczepność. Generalnie jeżdżę spokojnie, bez gwałtownych hamować czy startu z piskiem.
@Chris_Karczynski: to wejdz na oponeo i w premium w Twoim rozmiarze sa najtansze ~~430/szt yokohamy (to tez premium, bardzo zblizona jakosc do Twoich). Potem poszukaj jeszcze lepszej ceny, bo pewnie znajdziesz.
Jak uzywki to tylko od wulkanizatora (importera posalonowych) z gwarancja. Ale daj spobie spokoj jak zamierzasz 5 lat na nich jezdzic.
Tylko cena z d--y. Mojej 18 są tańsze.
Ziom jeździłem po 30kkm na używanych 5-8 letnich z gwarancją od wulkanizatora (posalonowe leżaki z dużym bieżnikiem, dobrze przechowywane).
Nigdy nic nie strzeliło. Teraz jeżdżę na nowych bo lepiej zarabiam
Żeby strzeliło opona musi być spracowana. Żadna opona premium ani nawet chińczyk nowy Ci nie strzeli