Wpis z mikrobloga

#danielmagical #patostreamy
magicalem zacząłem gardzić tak naprawdę dopiero od czasów Nikoli. jasne, ona sama zbyt bystra raczej nie jest, skoro z własnej woli przyszła na melinę i wystawiła się na pośmiewisko; problemy psychiczne pewnie tutaj mocno pomogły w podjęciu takiej debilnej decyzji. ale kuwa tucznik jest te 10 lat starszy, dopiero co wyszedł z kicia, jego streamy niszczą ludzi (zwłaszcza aktorów), rodzinie i w sumie w ogóle nikomu nie potrafi pomóc w żaden sposób, no po prostu jak zadajesz się z danielkiem, to masz przejeane

i magical, zdając sobie z tego wszystkiego sprawę, wciąga na streama tę nieogarnięta Nikolę, na dokładkę serwując śledziowanie na żywo. dla podbicia własnego marnego ego, może dla oglądalności i dla wybielenia się w oczach matek na tiktoku, w pełni świadomy, przypina jej łatkę patusiary i prostytutki na kilka kolejnych lat. mało tego, on ją włącza do tej patologicznej rodzinki zaraz obok gochy, jacy i mariuszka, przez co nasza Nikolka ma przejeane bardziej niż jakikolwiek inny gość urzędniczej.

tfu na tego [usunięte przez moderatora]
  • 9
@Iliilllillilillili: No jo, a najgorsze w tym wszystkim jest to że wciska swojego śmierdzącego morszczuka w jej ciasną szparkę i pompuje do utraty sił, a po ostrym wyuzdanym seksie puszcza pod kołdrą siarczystego bona (tzw. kwaśnioka) którego ta biedna Nikola musi wdychać. (zalecana wizualizacja w myślach) Na sam koniec śmieje się w głos z was wykopki HO HO HO jak święty Mikołaj po przeczyszczeniu komina. Coś strasznego :(
@FLAC: żadnej z tych rzeczy bym nie chciał, bo ja wolałbym troszku upośledzonego chłopaka lat 18 na wózku ze mną na streamie. jednak z różnych powodów się na to nie zdecydowałem ;/

jak się ma dwie osoby z dużą różnicą wieku, to ta starsza zazwyczaj bierze odpowiedzialność za młodszą, podobie jak twoi starzy brali za ciebie. jak Nikolka miała 7 lat, to tucznik naierdalał w Tibię przez Internet, a jak miała