Aktywne Wpisy
Salido +933
Minął 1. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały
Vezz +590
#mecz
Najwieksza beka i tak z fanow siatkowki, ktorzy nagle wyrośli jak grzyby po deszczu. Sluchajcie, ludzie maja #!$%@? w ten wasz sport. Nawet jakby Polska wygrywała każde mistrzostwa swiata to i tak kazdy bedzie miec ten sport w dupie. Podbeskidzie Vs GKS Tychy w 1 lidze budzi wiecej emocji niz jakikolwiek final tego waszego smiesznego sportu.
Poza tym nawet wiekszosc z was nie jest fanami siatkowki, tylko odpala wiekszy turniej gdzie
Najwieksza beka i tak z fanow siatkowki, ktorzy nagle wyrośli jak grzyby po deszczu. Sluchajcie, ludzie maja #!$%@? w ten wasz sport. Nawet jakby Polska wygrywała każde mistrzostwa swiata to i tak kazdy bedzie miec ten sport w dupie. Podbeskidzie Vs GKS Tychy w 1 lidze budzi wiecej emocji niz jakikolwiek final tego waszego smiesznego sportu.
Poza tym nawet wiekszosc z was nie jest fanami siatkowki, tylko odpala wiekszy turniej gdzie
#covid19 #nauka #ciekawostki #medycyna #gruparatowaniapoziomu #takaprawda #polska #swiat
Nie jestem pewien czy do dziś nie ma nakazu pandemicznego noszenia maseczek. Tak samo jak w UK przy w jazdach na eventy?
Co bystrzejsi zauważą różnicę
@hansschrodinger: szury artykuł sponsorowany wykupiły
To początek, ale idzie w dobrą stronę, po prostu ktoś wpływowy wreszcie powiedział głośno to co mówią badania i to co mówili inni o wiele wczesniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@elperson pewnie Putin ma za dużo pieniędzy z ropy a to spryciarz ;)
@Adam_Prosty: wykopek dobitnie o szurach.
No ale serio, kowidianie to akurat maseczkę prali/wymieniali jednorazówkę, to wolnomyśliciele negujący sens nakazów nosili dwa lata tę samą zaplutą szmatę, czym jeszcze się chwalili, jakoby pokazując, jak "mają #!$%@?", no ale zabrakło jajek, żeby całkiem jej nie nosić, kiedy był zakaz xD
@zxc21 No mnie to trochę rozbraja, że 3 rok od początku pandemii i jak dotąd dosłownie każdy hot tejk szurów potrafiłem obalić w max 15 minut czytając źródła, które podają xD
A co zabolało zgłoszenie obrażania? Chyba nie jesteś jednak spokojny? Bo jak to ktoś nie lubi wyzywania od idioty, jak tak można! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dotąd to nic nie obaliłeś,
@hansschrodinger: xD Pic rel, taki obraz twój
Póki co, to ja wykazałem, gdzie była kolejna, jak zwykle, szurska manipulacja i jeszcze nikt mi nie udowodnił, że nie mam racji. Ot milczenie i usuwanie postów. Typical szur stuff. Ale wmawiaj się, że
Typie ty nic nie wykazałeś a już ogłosiłeś wygraną xD
Jeszcze raz ci mówię że ja tego nie zgłaszałem, ale skoro wolisz walić chochoła to rób to dalej, twój wybór.
Wprowadzenie przymusu masek okazało się klapą, tak jak wiele innych interwencji medycznych w przeszłości