Wpis z mikrobloga

@lobuziak-z-doliny-muminkow: a przede wszystkim plastikiem idzie od sztucznej afery aplikacji szpiegowskich. Będą o nich gadać godzinami ale nikt nie poda nawet jej nazwy tylko mydli się oczy ludziom nie znającym tematu, że TV jest właśnie takim oprogramowaniem. Jak wspomniałem wcześniej jeśli było używane coś do śledzenia to mógł być tylko i wyłącznie Family Link od Google, który właśnie na coś takiego pozwala.
@knurknurewiczpierwszy: no właśnie zastanawiałem się zawsze jak zaszczutym bucem trzeba być aby nigdy nic z takimi materiałami jak oregano wytworzył na Jarusia nie zrobić. Przecież tam przyklejony by został zakaz dla jego na publiczne wypowiadanie się o menelu już na pierwszej rozprawie i nie pomogłoby wzywanie na świadków knura, strusia, Barneja czy Bóg wie kogo.
@ContentMarketingExpert: Dokładnie. Też mnie to zastanawia. Przecież ta sytuacja jest dość czarno biała. Typ podał mu się jak na tacy. Zamiast z tego skorzystać i wyciągnąć jakieś odszkodowanie, a dodatkowo go za to wszystko dojechać, to siedzi cicho i w zasadzie praktycznie tego tematu nie porusza. Jak by padło na kogo innego, to mógłby mu nieźle namieszać w papierach. A do tego jet szansa, że to pod karną by podciągnęli od