Wpis z mikrobloga

@Hindarsfjall: Generalnie chciałbym, żeby takie rzeczy jak OP opisuje nie miały miejsca (mimo, że jego wersja jest też przesadzona). Dowód zapewne anegdotyczny jak to mówią, ale here we go: Moja przyjaciółka była przez pewien czas w organizacji ESN (Erasmus Student Network, jakby nie było komuś znane) i organizowali w klubie imprezę integracyjną dla erasmusów, którzy tutaj przyjechali. Zostałem poproszony, żeby przyjść, pogadać i dotrzymać jej towarzystwa po prostu, bo szło jobla
@harold97 no ale to nie próbujesz podrywać panny, która lata za mokebe xD
wiadomo, że takie zawsze będą, ale to nie jest 100% lasek.
Inna sprawa, że to może być znaczna część lasek, które można widzieć w klubie, bo to te bardziej imprezowe, intensywniej szukające przygody na wieczór
@Titsuman: Normalny kierunek i nie ja wracam tylko znajoma
a to już nie mówisz, że nie ma takich zajęć tylko, że jakiś kierunek, Postęp widzę
niedługo może rzeczywistość cię naprawdę #!$%@?
zobacz ile murzyn w każdy piątek ma dziewczyn w swoim wianuszku wpatrzonych w niego jak w święty obrazek

@harold97: Ale musisz mieć brzydki ryj albo gadkę na poziomie upośledzonego żula spod biedry jeżeli murzyn zbiera wszystko do czego mógłbyś zagadać. Wyobraź sobie, że są kobiety, które nie są zainteresowane brudną pałą mokebe.