Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +212
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Bibi_Mechanik +108
#alkoholizm Od połowy maja ani łyka alkoholu, wczesniej 2-3 czteropaki na dzień. Dawno już nie byłem tak długo trzeźwy i mam nadzieję, że jeszcze trochę wytrzymam
Dostałem totalną chamską podróbę z chin xD Rozumiem, że jeśli w opisie przedmiotu byłoby napisane "klocki JAK lego" czy inne to bym nawet nic się nie spinał. W sumie to się nie spinam, aczkolwiek czuję się zrobiony w ch$ja xD
Numer na pudełku też się nie zgadza xD Ale kto by tam się przejmował xD
Link do aukcji:
https://allegro.pl/oferta/lego-ninjago-71765-wielofunkcyjny-ultramech-ninja-13108354288
EDIT. Ale jak na podróbę, to całkiem przyzwoicie wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwsza zasada kupowania lego na allegro to nie kupować jeśli kraj wysyłki to Chiny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A druga to kręcić Małysza, powinieneś dostać zwrot kasy bo to ewidentne oszustwo. +może oszczędzisz innych użytkowników żeby się nie nacieli jak ty. ¯\(ツ)/¯
Ale tak, Allegro leci w wała z podróbkami. Wejdź sobie na tag #perfumy xD
I nie, nie mam zamiaru odpuszczać, spór założony, zobaczymy co się wykroi z tego.
@acidd: no obniżają koszta przez niepłacenie za prawa autorskie ;)
@Rad-X: zdecydowanie xD
LOL.
@albi_77: to bardzo niski wynik jak na allegro. Już pomijam, że tam jest 22 pozytywne. 1 negatywna, 3 usunięte (lol). A, i użytkownik jest od 5 miesięcy.
@acidd: z ciekawości, zupełnie nie bierzesz pod uwagę od kogo kupujesz? Czy firma wygląda właśnie na chiński krzak z podróbkami? Czy tylko cena?
skandal ja też ostatnio zwracałem etui do switcha bo nie napisali że nie pasuje do OLEDA w aukcji
tylko sie czlowiek nadenerwuje