Wpis z mikrobloga

@Kapitalista777 gadanie z pisowskim betonem xD "nie glosuje na pis, ale pełooooo, ale gazeta wyborczaaaaa, ale szczeeeerrba" i zero krytyki pisu gdzie #!$%@? nawet dzieci z bliskiego wschodu moga wejsc bez problemu do naszego kraju xD
czemu ja w ogole cos tutaj pisalem, ten portal przejely pisowskie trolle, szkoda strzepic mojego ryja na taki partyjny beton jak ty
  • Odpowiedz
@Kapitalista777 ja ci powiem tak: na poczatku tez myslalem, ze pis no moze i #!$%@? w kazdej innej sprawie, no ale z ta sytuacja na granicy to ma racje xD

No ale im dluzej ta sytuacja trwala tym mniej wierzylem pisowi w sprawie tego co sie dzieje na granicy. Dlaczego ci ludzie w ogole przechodza przez granice? czy pis probuje wykorzystac sytuacje do gierek politycznych? zamykaja granice dla mediow, czy to dlatego, bo maja cos do ukrycia? Dlaczego ludzie umieraja po polskiej stronie? dlaczego mam ufac kaminskiemu akurat w tej sprawie, skoro wiele razy pokazal, ze jego sluzby sa niekompetentne i ze nie nalezy mu ufac? dlaczego w tym kraju nagle trzeba robic wszystko na hura i stawiac plot bez przetargu? moze jednak tam na granicy nie jest wszystko w porzadku? dlaczego pis nie jest winny podczas zadnej kryzysowej sytuacji w tym kraju, a winna jest zawsze opozycja? czy pis ma jakikolwiek wplyw na to co sie dzieje w tym kraju? nie smierdzi ci ta cala sytuacja?

Jest wiele pytan bez odpowiedzi. Oczywiscie dla pisowca lub symetrysty z konfederacji sytuacja jest prosta - putin atakuje nas migrantami i trzeba wspierac straz graniczna i jak ktos im wytknie niekompetencje, albo co gorsze, ze te sluzby sa pisowskie (a jakie niby sa skoro to ludzie mianowani przez pis tam rzada?) to trzeba pisac o szczerbie, ochojskiej i ogolnie krytykowac wszystkich co maja inny punkt widzenia.
  • Odpowiedz
@L3stko no wiadomo, jak ktos krytykuje straz graniczna, nie podoba mu sie to, ze nie mamy szczelnej granicy i ze ludzie umieraja po polskiej stronie to na pewno jest wariatem, albo nie wiem przemytnikiem z gazety wyborczej i w ogole nie powinien wypowiadac sie na ten temat, bo pisowskie sluzby mozna albo chwalic albo siedziec cicho
  • Odpowiedz
@przeciwko78 pania rzecznik nie wolno pytac o to dlaczego ludzie nielegalnie przekraczaja granice i umieraja w polsce, to jest myslozbrodnia.
Pania rzecznik i straz graniczna mozna tylko chwalic, zapamiętaj to sobie, bo jak nie chwalisz strazy granicznej, a co gorsza masz jakies obiekcje co do jej pracy to jestes wrogiem partii i ojczyzny.
  • Odpowiedz