Aktywne Wpisy

noipmezc 0
zgadujcie moje imie
Riiuku +42
Sousa był najlepszym trenerem po euro 2016 i taka jest prawda futbolu. Jedyna osoba która potrafiła wmówić tym patałachom, że coś potrafią. Wszyscy od lewa do prawa #!$%@? go za wylewy w defensywie ale po tych kilku latach widać, że to nie był przypadek i my po prostu nie mamy dobrych defensorów. #mecz

#bekazlewactwa #bialorus #granica #rosja
źródło: temp_file.png5833586737763504061
Pobierzźródło: P34ghoE.meta.mem
Pobierz@alkoholik000: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: pani-rzecznik
Pobierz@alkoholik000
Nie wiem, może powinna wytłumaczyć dlaczego tak się stało?
Gdyby te pisowskie sluzby, ktore ona reprezentuje dzialaly dobrze, to bialorusini musieliby troszczysz sie o tych ludzi. A poniewaz straz graniczna mamy #!$%@? to ludzie umieraja w tym kraju.
POwiec detected.
To są polscy żołnierze i funkcjonariusze.
Wszystko czego dotknie pis zamienia sie w gowno, to tyczy sie tez strazy granicznej.
Szkoda, że strzegący granicy w innych krajach Europy nie są choć tak "mierni", jak nasi.
Ustawić na granicę Ochojską, Jachirę i Szczerbę, będzie bezpieczniej!
pis taki dobry, tak swietnie sobie radzi na granicy, z koronawirusem tez sobie najlepiej na swiecie poradzilismy xD
w przypadku SG taką maniane #!$%@?, ze az musieli zamknac granice dla mediow xD ty oczywiscie napiszesz, ze
Media to tam ostatnie były potrzebne. A i tak były wszędzie tuż przy zabezpieczonej strefie.
Pamiętaj przy tym, że media takie jak GW i poboczne jawnie wspierały przemytników ludzi przy ich pracy.
a szkoda strzepic ryja na ciebie, ty wierzysz w te wszystkie pisowskie brednie, tak w ogole to na #!$%@? ja probuje przekonac pisowczyka, ze partia go oklamuje? xD przeciez rownie dobrze moglbym rozmawiac z kamieniem
To, że Ty jesteś POwcem, nie oznacza od razu, że ja jestem PiSowcem. Nigdy na nich nie głosowałem
I o co ci chodzi z "partynym przekazem", jak to ty wprost jedziesz ciągle TVNem albo Wyborcza?
nie mozna wg ciebie skrytykowac niekompetencji sluzb pisowskich (i wskazac niekompetencji partii w innych sytuacjach), bo od razu zaczynasz pisac o platformie obywatelskiej xD
dobrze cie kaminski i kurski wyszkolil xD jestes świetnym obywatelem xD