Wpis z mikrobloga

@Kapitalista777 moze dlaczego straz graniczna tak #!$%@? dziala, ze przez granice przechodzi kto chce, a pozniej ci ludzie umieraja po polskiej stronie?
Gdyby te pisowskie sluzby, ktore ona reprezentuje dzialaly dobrze, to bialorusini musieliby troszczysz sie o tych ludzi. A poniewaz straz graniczna mamy #!$%@? to ludzie umieraja w tym kraju.
  • Odpowiedz
@Kapitalista777 tak, tak, te miernoty powolywane przez pis, ktore odpalaja granatniki na komendach i majac psy, drony, noktowizory, pojazdy i inny sprzet daja przejsc dzieciom przez ulice to dumne polskie sluzby xD wcale nie sa mierni, ale wierni xD
Wszystko czego dotknie pis zamienia sie w gowno, to tyczy sie tez strazy granicznej.
  • Odpowiedz
@Kapitalista777 tak dali rade, ze migrantow w bialymstoku znajdowali xD a ilu nie znalezli to nikt nie wiem. I trzeba plot stawiac, bo straz graniczna majac psy tropiace, wyszkolenie, notkowizory, drony, znajamosc terenu daja przechodzic dzieciom xD super straz graniczna, na pewno jest najlepsza w europie xD
  • Odpowiedz
@stannis: No, rozwiązać w #!$%@?, bo z kilkudziesięciu tysięcy ludzi kilkuset się przedostało przez granicę mająca kilkaset kilometrów długości!

Ustawić na granicę Ochojską, Jachirę i Szczerbę, będzie bezpieczniej!
  • Odpowiedz
@Kapitalista777 no tak, ty masz dane, ze szturmowalo kilkadziesiat tysiecy ludzi, a przeszlo kilkuset xD na pewno masz wiarygodne dane, pisowskie sluzby i media na pewno by nie oklamaly ciebie i mnie w tej sprawie xD
pis taki dobry, tak swietnie sobie radzi na granicy, z koronawirusem tez sobie najlepiej na swiecie poradzilismy xD
w przypadku SG taką maniane #!$%@?, ze az musieli zamknac granice dla mediow xD ty oczywiscie napiszesz, ze
  • Odpowiedz
@stannis: Przecież tam na granicy była niemal wojna, wprowadzony został stan wyjątkowy by ogarnąć sytuację.

Media to tam ostatnie były potrzebne. A i tak były wszędzie tuż przy zabezpieczonej strefie.

Pamiętaj przy tym, że media takie jak GW i poboczne jawnie wspierały przemytników ludzi przy ich pracy.
  • Odpowiedz
@Kapitalista777 tak samo z koronawirusem, wtedy tez trzeba bylo wprowadzac stan wyjatkowy i zamykac lasy zeby ogarnac sytuacje xD

a szkoda strzepic ryja na ciebie, ty wierzysz w te wszystkie pisowskie brednie, tak w ogole to na #!$%@? ja probuje przekonac pisowczyka, ze partia go oklamuje? xD przeciez rownie dobrze moglbym rozmawiac z kamieniem
  • Odpowiedz
@stannis: Co ty w ogóle porównujesz sprawę o której rozmawiamy z koroną wirusem. Trzeźwy jesteś?

To, że Ty jesteś POwcem, nie oznacza od razu, że ja jestem PiSowcem. Nigdy na nich nie głosowałem

I o co ci chodzi z "partynym przekazem", jak to ty wprost jedziesz ciągle TVNem albo Wyborcza?
  • Odpowiedz
@Kapitalista777 przeciez pisowczyku pierwszy zaczales pisac o platformie obywatelskiej xD
nie mozna wg ciebie skrytykowac niekompetencji sluzb pisowskich (i wskazac niekompetencji partii w innych sytuacjach), bo od razu zaczynasz pisac o platformie obywatelskiej xD

dobrze cie kaminski i kurski wyszkolil xD jestes świetnym obywatelem xD
  • Odpowiedz