Aktywne Wpisy
kopek +17
Dziedzictwo Hogwartu 8/10.
Fabuła i kilkanaście zadań pobocznych skończone.
Gierka super. Jak to w zwyczaju na początku była nuda. Po kilku misjach gra się rozwinęła i jako fana HP bardzo mnie wciągnęło.
Na plus nauka czarów, zwiedzanie otwartego i rozbudowanego świata, walka z przeciwnikami, pozyskiwanie zwierzaków, latanie na miotle.
Na minus trochę fabuła, dziwne dialogi, czasami grafika zawodziła.
Największe wrażenie wywarl na mnie otwarty świat. Latałem sobie po całej mapie i walczyłem
Fabuła i kilkanaście zadań pobocznych skończone.
Gierka super. Jak to w zwyczaju na początku była nuda. Po kilku misjach gra się rozwinęła i jako fana HP bardzo mnie wciągnęło.
Na plus nauka czarów, zwiedzanie otwartego i rozbudowanego świata, walka z przeciwnikami, pozyskiwanie zwierzaków, latanie na miotle.
Na minus trochę fabuła, dziwne dialogi, czasami grafika zawodziła.
Największe wrażenie wywarl na mnie otwarty świat. Latałem sobie po całej mapie i walczyłem
guovens +40
No i tak, że wczoraj o 20:00 się zgadałem się z głupa via Internet z kumpelą z Wrocławia i zdecydowałem żeby jechać z KRK do Cieszyna, gdzie właśnie gości ze swoim mężem i guwniakami. Jest 5 rano, w hostelu na balkonie można jarać, więc ptaszki ranne śpiewają, wstaje ładny dzień, w środku hardkor tekno, pije se nią, 12 lat się nie widzieliśmy i teraz nagle jesteśmy oboje 12 lat młodsi, mimo że
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link