Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś napisać co jest ciekawego w oglądaniu rodziny #danielmagical ?
Nie hejtuję was, każdy ma prawo oglądać sobie co chce, sam w końcu oglądam mecze ekstraklasy xD
Jednak nie rozumiem co ciekawego jest w oglądaniu jak ludzie się upadlają chlejąc.
Przecież to nudne do oglądania i dosyć smutne.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 37
@l--RAD--l To jak z serialem, wiele wątków tam jest. Nieoczekiwane zwroty akcji. I generalnie to jest trochę takie bezkarne podglądanie patologicznych sąsiadów.
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: To jak serial interaktywny. Możesz wpływać na losy bohaterów, ich zachowanie. Do tego służą czytane przez syntezator mowy płatne donacje. To nie jest zwykły dom. Tam zawsze coś może się wydarzyć niespodziewanego. W meczach ekstraklasy nie możesz wyzwać zawodnika jak cię wkurzy, ani umieścić go na noc na dołku.
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: nigdy w życiu nie miałem styczności z patusami, więc dla mnie to dosyć fascynujące, że istnieją tacy ludzie jak zwierzyńscy i przyjaciele + żule zawsze mnie śmieszyły
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: przez większość czasu może i nudne, nic się nie dzieję ale te streamy to spontan i ich prawdziwe życie, nigdy nie wiesz co się wydarzy, raz na jakiś czas trafi się coś ciekawego (np akcja z diozem i sonią kiedy ją zabrali) dlatego widz jest tym zainteresowany i czeka na te momenty.
  • Odpowiedz