@BayzedMan: jestem za Widziałem, ze gnojek Sykulski odpalił kolejna akcje xd nie dajmy mu zyc i zgłaszanym Choć myśle ze on to lubi i będzie to go nakręcać
@BayzedMan: dzisiejszy film w temacie https://www.youtube.com/watch?v=K5Ww8NYq-b4 w skrócie rzym na początku stworzył sojusz obronny z greckimi polis, ale były zbyt dekadenckie i je w końcu od siebie uzależnił za co grecy byli wdzięczni
@BayzedMan: - Ameryka, która od niechcenia r---------a Turcję trzęsieniem ziemi z HAARP, bo ją wkurza - rosja, która regularnie o-----a onuce o dostawy broni, grozi wszystkim atomówkami, a na koniec obskakuje w------l od jednego z biedniejszych państw Europy
@BayzedMan: zawsze marzyłem, zamiast rynku w Krakowie była szeroką kilkupasmowa autostrada, zamiast kebabów meksykańskie tacosy i zamiast Dudy ktos w pokroju Obamy
@BayzedMan: ale byłoby cudownie gdyby Polska stała się kolejnym stanem Ameryki. Może w końcu część tego schamiałego społeczeństwa nabrała by ogłady i kultury ( ͡°͜ʖ͡°)
@BayzedMan: i zajebiście, zawsze popierałem sojusz z USA. Niekoniecznie chciałbym tam mieszkać, ale jakby Polska była tak sensownie zarządzane (porównuje z PiSem jak coś xddd), to przecież to jest idealne miejsce do życia.
@BayzedMan: lepiej być pod butem ameryki niż uni europejskiej. Ameryka ma więcej wolności niż zlewaczala Europa, a w dodatku karę śmierci i b--ń w niektórych stanach, same plusy
AMERYKANIZACJA CZAS START
Popierasz, plusujesz.
America fuck yeah
#ukraina #usa #heheszki #sykulski #geopolityka #wojna #polska #europa
Widziałem, ze gnojek Sykulski odpalił kolejna akcje xd nie dajmy mu zyc i zgłaszanym
Choć myśle ze on to lubi i będzie to go nakręcać
w skrócie rzym na początku stworzył sojusz obronny z greckimi polis, ale były zbyt dekadenckie i je w końcu od siebie uzależnił za co grecy byli wdzięczni
- Ameryka, która od niechcenia r---------a Turcję trzęsieniem ziemi z HAARP, bo ją wkurza
- rosja, która regularnie o-----a onuce o dostawy broni, grozi wszystkim atomówkami, a na koniec obskakuje w------l od jednego z biedniejszych państw Europy
Wybierz mądrze.
polska 51 stan montowni usa
@Mirzani:
Chociaż niepodleglość Polski też jest ważna