Aktywne Wpisy
paxtax +16
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem

źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-06 16-12-16
Pobierz
Kordem +336
Mama przepisała dom na siostrę ale w nim mieszka i chce zostać na emeryturę, a ja dostałem mieszkanie i sobie tu żyję.
Siostra właśnie wpadła na pomysł że ona chce moje mieszkanie sprzedać i podzielić na pół ze sprzedaży, a przy tym zawyża jego wartość 2-3 krotnie, bo "jej sie nie chce czekać aż mama umrze żeby dom sprzedać".
Fajnie się zapowiada wigilijne spotkanie xD
#rodzina #finanse
Siostra właśnie wpadła na pomysł że ona chce moje mieszkanie sprzedać i podzielić na pół ze sprzedaży, a przy tym zawyża jego wartość 2-3 krotnie, bo "jej sie nie chce czekać aż mama umrze żeby dom sprzedać".
Fajnie się zapowiada wigilijne spotkanie xD
#rodzina #finanse
Co sądzicie o takim volvo v60? Nie chodzi mi konkretnie o ten egzemplarz, a ogólnie o tej marce. Kiedyś słyszałem, że volvo słynęło ze świetnej jakości aut i bezpieczeństwie. Jak jest teraz?
2019r za około 100tys to na dzisiejsze czasy dobra cena.
Cale życie jeździłem audi, byłem zadowolony, jednak kupując audi a6 w tym roczniku trzeba dać z 70 tysięcy więcej. Do a4 nie będę porównywał bo dla mnie a4 to zabaweczka.
#samochody #auta #volvo #zakupsamochodu #motodoradca #kiciochpyta
V60 jest ciasne. Np do poprzedniej generacji wsiadałem w salonie to samemu zasobą nie mogłem się zmieścić. Ten nowy pewnie jest trochę większy ale cudów bym się nie spodziewał. Idz do salonu i
W v90 nie będę celował bo jest sporo droższe od v60, więc jednak pozostaje szukac czegoś innego ;)
Ja poleciłem superba, bo zarowno bagaznik jest duży, jak i miejsca dla pasażerów z tylu dużo. Auto dość tanie, tanie w eksploatacji. Można miec diesla, benzyniaka (nawet 280KM), automat, manual, napęd na 4 koła.
A czy dla autora ma znaczenie
Dlatego chce pozostać przy vagu. Lubie ich produkty i to, że nie ma problemu z serwisowaniem tego u mojego mechanika a części są tanie i jest dużo zamienników. No i VCDSem można samemu
W każdym razie, specem od skrzyń nie jestem. Po prostu bardziej skłaniam się do superba 280 KM 4x4, bo niższe koszty eksploatacji. A4 allroad