Aktywne Wpisy
Korba112 +981
Czuje dobrze człowiek.
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
Opad4991 +132
https://7news.com.au/entertainment/tv/americas-got-talent-star-scott-alexander-dead-following-sudden-health-incident-we-are-shattered-c-9687469
Wyparcie lub inaczej represja to jeden z mechanizmów obronnych znanych w psychologii. Jest to usunięcie ze świadomości myśli, uczuć, wspomnień itp., które przywołują bolesne skojarzenia. Wyparte myśli nadal istnieją, jednak nie są dostępne świadomości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak nie widzisz, że prędzej to jest twój efekt potwierdzenia niż moje wyparcie to serio już ci mózg wyżarło.
Ja nie mam czego wypierać. Co mam wypierać? Twoje urojenia? Tak głęboko siedzisz w bańce, że racjonalne myślenie do ciebie nie dociera.
Ciekawe co ich laczy? ;-)
Uważasz, że ich jest dużo bo szukasz takich przypadków i się na nich skupiasz.
Jak sobie wkręcisz, że niebieskich samochodów jest więcej niż innych to od jutra będziesz wszędzie zwracał uwagę na niebieskie samochody.
Masz chociaż info, że ten koleś był szczepiony? Czy tak założyłeś przez swoje "poglądy"?