Aktywne Wpisy

PAST +67
Wystawiłem na OLX telewizor za darmo. Stary trup marki LG, jedno HDMI, analogowa głowica, zniszczony pilot. Odbiór osobisty, albo dowóz w granicach miasta za 30 złotych/flaszkę/cokolwiek. W ogłoszeniu wyraźnie napisane, że nie odpisuję na SMS i na wiadomości OLX. Tylko telefon.
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
murison +123

#tinder #badoo
- w poprzednim związku facet ją czasem bił, tak ze miała siniaki. A tlumaczyla bycie z nim "syndromem sztokcholmskim", jednak nie tak dawno beczała, że chciałaby do niego wrocić, bo ją kochal, tylko nie radzil sobie z emocjami i moglaby mu wybaczyć
- niby mamy vipe droczenia sie ze sobą i cakichs drobnych wyzwisk, ktore wiadome ze nie maja na celu sie wzajemnie urazić, ale czasami nagle ku mojemu zdziwieniu robila z czegos problem co wczesniej jej nie rpzeszkadzalo. I ma dziwne odzywki. Ciezko wszystko spamietac, ale przykład z dzisiaj: przy okazji jakiegos droczenia, napisalem jej "gnoju" - od poczatku naszej konwersacji nieraz sie tak wzajemnie nazywalismy, nie ze tylko ja, ale ona tez, moze nawet czesciej. A nagle zaczela pisać cos w stylu, zebym nie pisał do niej takich chamskich tekstów, co dla mnie bylo "XD", jakoz e caly czas tak psialismy. A jako wytłumaczenie podała "bo wczesniej cie chciałam" . Pare dni temu napisala do mnie tak samo i na to wytłuamczeniem bylo "nie pisales ze ci to rpzeszkadza"
- nieraz pisala ze mnie nie chce, i to bylo dzinwe. oi pzniej znowu pisala tak jakby jednak chciala
- chyba usilnie probowala pkazac ze jest porzadana. Oprocz pokazywania wiadomosci ktore dostaje, raz np. powiedziala ze byla w kawiarni i jakis kelner wzial od niej numer telefinu. I dodala cos w stylu ze bylo jej glupio przed przyjaciolką, bo jest atrakcyjniejsza i od niej biorą numery, a od tmatej nie (czy cos w
@essos:
Tak, red flag. Reszty nie czytam.