Aktywne Wpisy

bibr +492
No dobra #gpuacl , wystarczy.
2.5 roku spisywania cen używanych kart graficznych. Można powiedzieć że w końcu jest w miarę stabilnie na rynku. Dlatego też kończę działalność.
Bardzo dziękuje za wszystkie plusy i miłe słowa. Od 1 wpisu rozrosło się to niesamowicie szybko. Prawie 1k obserwujących tag i ponad 1k wołanych co wpis.
Specjalne dzięki dla @majk3l oraz @Szala za dane szanse na szerzenie słowa o tym tagu.
Tak w cyfrach
211
2.5 roku spisywania cen używanych kart graficznych. Można powiedzieć że w końcu jest w miarę stabilnie na rynku. Dlatego też kończę działalność.
Bardzo dziękuje za wszystkie plusy i miłe słowa. Od 1 wpisu rozrosło się to niesamowicie szybko. Prawie 1k obserwujących tag i ponad 1k wołanych co wpis.
Specjalne dzięki dla @majk3l oraz @Szala za dane szanse na szerzenie słowa o tym tagu.
Tak w cyfrach
211

MrBeast +46
Kasjo poleciał BAAAARDZO grubo z Denisem XD
Za bardzo. Jeszcze Denis może by nic mu nie zrobił ale że zaczepił jeszcze Dawida mówiąc że z Najmanem będzie się bił o ojcostwo to sytuacja się zmieniła. Denis tylko krzyczy i nic nie robi a jestem w 100% pewny że Crazy nie będzie krzyczał a zrobi co trzeba XD
#famemma
Za bardzo. Jeszcze Denis może by nic mu nie zrobił ale że zaczepił jeszcze Dawida mówiąc że z Najmanem będzie się bił o ojcostwo to sytuacja się zmieniła. Denis tylko krzyczy i nic nie robi a jestem w 100% pewny że Crazy nie będzie krzyczał a zrobi co trzeba XD
#famemma
Dziennik "Berliner Zeitung" przeprowadził wywiad ze współzałożycielem Pink Floyd Rogerem Watersem. Muzyk stwierdził, że "Polacy są rusofobami podatnymi na zachodnią propagandę"
Faszystowskie beztalencia nie znają historii
@ArtBrut: no niby prawda ale komu to przeszkadza?
Super, że Polacy lubią być szkalowani i jesteśmy mało skuteczni w walce z nazywaniem nas rusofobami, nazistami, faszystami, założycielami obozów zagłady i takie tam.
z twoim podejsciem zadna krytyka nie jest dopuszczalna bo jak ktos nas skrytykuje to od razu nas nazistami beda nazywac!!!
@ArtBrut: Prawda ale tylko częściowa. Nie tylko rusofobami i nie tylko na zachodnią.
Komentarz usunięty przez autora
@missioncritical: -fobia «ostatni człon wyrazów złożonych oznaczających nieuzasadniony lęk przed czymś lub przed kimś albo wstręt, niechęć do czegoś lub kogoś»
"… Tylko nie mów tego mi
Nigdy nie mów tego mi
Tylko nie mów tego, że
Nienawidzisz"
@ArtBrut: a to tylko jedna z naszych zalet
A to tylko jedna z wielu naszych zalet
@wjtk123: Polacy nienawidzili Rosjan już za kromaniończyka
Zachodnia propaganda to ściek, ale tępienie ruskich zbrodniarzy zawsze daje satysfakcję (。◕‿‿◕。)
@ArtBrut: Mrrr Roger mów mi tak więcej ☝️☝️☝️
@ArtBrut: ok odnośnie zalet, a jakie są wady?
najprawdziwsza prawda
a to już niezbyt
polacy to są rusofobami podatnymi na kremlowską propagandę xd
@ArtBrut:
Po 2. to Polacy nienawidzili ruskich już długo wcześniej niż jak zachód witał ich jak zbawców po pokonaniu Napoleona.
@ArtBrut: to tylko jedna z naszych zalet ;]
@ArtBrut: #!$%@? przeczytałby parę książek historycznych, to by wiedział dlaczego Polacy nienawidzą KACAPSTWA
@ArtBrut: akurat będąc Polakiem ciężko nie być rusofobem XD