Wpis z mikrobloga

Właśnie robię trzeci rewatch #breakingbad i dopiero po #bettercallsaul już zupełnie inaczej to wszystko odbieram. Złapałem się na tym, że to oglądam i cały czas micha mi się cieszy xD Widzę to wszystkie motywy, motywiki, nawiązania. Jesteście od Lalo? To Ignacio zrobił, nie ja xD

Se myślę jaki Ignacio? Wpisuje w google a tu przecież to Nacho xD Bardziej zwracam uwagę na przemianę Walta i chyba dochodzę do wniosku, że taki jeden decydujący moment to ten gdzie pozwala Jessice Jones upozorować jej śmierć, żeby później mogła tłuc się w Nowym Jorku (σ ͜ʖσ)

No i w sumie co mnie bardzo zaskoczyło to to, że Anna Gunn aka Skylar to kurde wspaniała aktorka jest. To jak operuje mimiką to złoto. Zaraz trzeci sezonik wlatuje :D

Jesse jak Jesse. Teraz najbardziej #!$%@? mnie Hank. Strasznie niesympatyczny typek xD

#seriale
Mega_Smieszek - Właśnie robię trzeci rewatch #breakingbad i dopiero po #bettercallsau...

źródło: Breaking-Bad

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Kończę BCS i też nabrałem właśnie ochoty na rewatch BB. Utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że to dobry pomysł xd

Btw, spotkałem się z wieloma opiniami, że BCS > BB, jednak dla mnie BB zdecydowanie tutaj wygrywa. Znacznie ciekawszy główny wątek i wiele już niemalże kultowych scen (choć klika akcji dość mocno naciąganych, ale w ostatecznym rozrachunku aż tak to nie razi). BCS to wciąż serial bardzo dobry, jednak momentami trochę
  • Odpowiedz