Aktywne Wpisy
#lata90 porozmawiajmy o zachowaniach, które odziedzieczyliśmy po dojrzewaniu w latach 90 i latach 00?
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
Akuzativ94 +151
Obczajcie sobie filmik sprzed 3 dni, w którym zaprosił innego komika, Jimmiego Dore'a, którego głównym celem w filmiku jest zapraszanie na "antywojenny" wiec 19 lutego w Waszyngtonie "Rage Against the War Machine".
To ładny przykład, jak wszelkiej maści "antyestablishmentowe" szury na Zachodzie bezpośrednio zagrażają bezpieczeństwu Polski, promując zwyczajne kłamstwa, propagandę i manipulacje. Polecam samemu sobie poprzeglądać kim są speakerzy na tym marszu (https://rageagainstwar.com/#Speakers) - nie są to nieszkodliwe noname'y, jest np. Ron Paul, idol wykopków sprzed laty.
Co do samego Russella Branda, to jest on jednym z bohaterów środowiska skupionego np. wokół Jordana Petersona, który jak wiemy wypuścił niedawno prawie godzinny wysryw z rosyjską propagandą, a także jest idolem wielu w Polsce i na świecie.
Peterson był kilkukrotnym gościem u Russella Branda. Sam Peterson w ostatnim występie u Joe Rogana chwalił się, że ma garnitur z wizerunkami m.in. Rogana i Russella Branda wszytymi wewnątrz marynarki.
To pokazuje wzajemne wsparcie całego zachodniego nurtu wspierającego rosyjski punkt myślenia, który, powtórzę, bezpośrednio zagraża bezpieczeństwu Polski.
Ale wróćmy do meritum i tego jednego filmiku Branda i protestu przez niego promowanego.
Ten protest ma 10 żądań, których screen zamieszczam niżej.
Wybrane stwierdzenia:
potrzebne źródło
czemsem siem i siem bojem
#neuropa #ruskapropaganda #szury #rosja #ukraina #wojna #polityka
@paragonik: Ten typek wierzy że marksizm to najlepsza ideologia na świecie.
Ciekawe kto pierwszy się odpali i bezmyślnie zacznie śpiewać "Imagine", żeby porwać naiwne tłumy.