Wpis z mikrobloga

Jak dbać o swój związek będąc przeciętnym mężczyzną:
- Zabawiaj ją
- Stawiaj jej jedzenie
- Zapewniaj jej rozrywkę
- Pomagaj jej
- Wspieraj ją
- Bądź pewny siebie
- Bądź silny
- Bądź lojalny
- Bądź kulturalny
- Zarabiaj dużo pieniędzy
- Walcz o wysoki status społeczny
- Osiągaj sukces na różnych polach
- Zgrywaj niedostępnego
- Ubieraj się dobrze
- Zapewniaj karuzelę emocji
- Miej dobre relacje z jej rodzicami
- Szanuj jej poglądy
- Szanuj jej zdanie
- Słuchaj się jej
- itd. itd.

Jak dbać o swój związek będąc mężczyzną 8+/10
- Istniej
Nie musisz nic robić. Możesz nawet być przeciwieństwem zachowań wymienionych wyżej. Twój charakter nie ma znaczenia. Twój wygląd to twój charakter.

#blackpill #przegryw #redpill #niebieskiepaski
Pobierz 6na10cel - Jak dbać o swój związek będąc przeciętnym mężczyzną:
- Zabawiaj ją
- Stawi...
źródło: sdfsdfsd5555rrrt
  • 26
@SzepczoncyGrzyp:

miałeś w szkole czytanie ze zrozumieniem?

Miałem, ale brakowało mi zajęć z obycia wśród schizofreników - dlatego zapytam jeszcze raz; gdzie w tym wpisie jest "zrzucanie winy na wroga"? Wskaż kto jest tym wrogiem i w którym miejscu autor wpisu zrzuca na niego winę
@6na10cel: to tak na serio jest? Poważnie myślisz że jak koleś jest przystojny to nie musi nic robić w związku? Może faktycznie łatwiej jest takiemu chłopu 8/10 znaleźć kobietę ale żeby stworzyć stały związek to już nie ma znaczenia jak się wygląda - trzeba się starać tak samo... i uwaga - kobieta też się musi starać równie mocno, przynajmniej powinniśmy tego od kobiet wymagać.
@buhubuhu:

Poważnie myślisz że jak koleś jest przystojny to nie musi nic robić w związku?

Tak, może robić nawet przeciwieństwo, czyli złe rzeczy a i tak kobieta go nigdy nie zostawi
@6na10cel: myślę że nie ma tu znaczenia czy facet jest ciacho czy nie. Po prostu bywają skrzywione laski (przeważnie wychowane bez ojca) które nie zostawią nawet patusa pijaka bez zębów.
Jeżeli masz dwójkę zdrowych (w sensie psychologicznym) ludzi to oboje muszą ciężko pracować i się poświęcać żeby tworzyć związek - laska bez problemów emocjonalnych szybko wyeliminuje ze swojego życia toksycznego gościa który będzie ją źle traktował, nawet jeśli wygląda jak Brad