Aktywne Wpisy
jmuhha +25
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
NarciarzFarciarz +200
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
#odyn
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
No i jeszcze zdziwienie, że dziadostwo do ładowania które kupił za parę złoty mu się rozwaliło po kilku razach.
On naprawdę nie sprawdził przed wystawienie Starlinka jaka pogoda może być za oknem za chwilę?
Zaraz się okaże, że jeszcze T4 mu nie odpali po postoju xD
Wolam zbiorczo - czy odnosnie tego odpalania ktos mu kiedys sugerowal ze to cewka zaplonowa i wypadanie zaplonow?
Pytam bo mialem cos identycznego w Omedze, tez bardzo duzo zalezalo od tego ile stal i jaka jest wilgotnosc, i teraz po wylaczeniu i wlaczeniu odpalal bez problemu
mechanik pewnie nie uzywal webasto wiec palilo od strzala
O kurde, dzieki panowie, czlowiek madrzejszy teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)