Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
pychotka, nie wiem po co ludzie kupują proszki jakieś jak w minutkę można sobie takiego zrobić, zdrowsze, wartości odżywcze lepsze i smaczniejsze.
no chyba że ktoś żre z 8k kalorii to jeszcze rozumiem że dobija czym się da ale ile jest takich ludzi.
krucjan - pychotka, nie wiem po co ludzie kupują proszki jakieś jak w minutkę można s...

źródło: temp_file.png3030998467013056782

Pobierz
  • Odpowiedz
@krucjan: czytałem, że płatki i inne surowe zboża powinno się przed zjedzeniem gotować bo inaczej zawierają jakieś niezdrowe substancje.
  • Odpowiedz
@zolgar: Hmm... coś podobnego słyszałem w Pytaniu na Śniadanie, rozwiązanie jakie podali to takie, żeby je namoczyć na noc (podobnie jak kurczaka).

PS. Robię tak samo z płatkami jak @krucjan xD

PPS. Właśnie zainteresowało mnie jajo, bo sama skorupka też ma w sobie dużo kolagenu i Arnold takie szejki ładuje, ale strach przed salmonellą, bo jesteśmy w Polsce.
  • Odpowiedz
  • 0
@ZalgoZalgo: a to spróbuję następnym razem, tylko nie wiem czy mój malakser to tak przemieli dobrze a jak będę czuł drobinki skorupek w gębie to raczej nie dam rady tego wypić
  • Odpowiedz