Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy dać szansie dziewczynie, która ma bardzo dużą nadwagę, ale:
- regularnie chodzi na silownie i pilnuje diety od kilku miesięcy
- zgubiła już prawie 15kg
- podoba mi się zajebiście z twarzy
- mamy ze sobą świetny vibe
Wiadomo, że to nie będzie szybki proces, ale przynajmniej coś robi w tym kierunku. Jedyne co mi w niej przeszkadza, to właśnie ta waga, bo tak to jest idealna. Cały
Czy dać szansie dziewczynie, która ma bardzo dużą nadwagę, ale:
- regularnie chodzi na silownie i pilnuje diety od kilku miesięcy
- zgubiła już prawie 15kg
- podoba mi się zajebiście z twarzy
- mamy ze sobą świetny vibe
Wiadomo, że to nie będzie szybki proces, ale przynajmniej coś robi w tym kierunku. Jedyne co mi w niej przeszkadza, to właśnie ta waga, bo tak to jest idealna. Cały
120_Dni_Sodomy +226
ide właśnie do "pod minoga" w poznaniu żeby nakryć mojego męża co mnie zdradza z amelką z roboty #!$%@? "przyjaciółką". nagram film z zajscia. zawolam plusujacych niech widzą jak sie #!$%@? w poznaniu
hej, na wstepie dodam, ze lecze sie w kierunku schizofrenii badz zaburzen schizotypowych.
Od pewnego czasu w głowie prześladuje mnie twarz pewnego męzczyzny. nie wiem skąd ona sie wzięła ale często sama z siebie pojawia sie w mojej wyobraźni i czuje wtedy niepokój, mam uczucie jakby jakiś intruz zamieszkał w mojej glowie. Mam wrażenie że ktoś robi to celowo i mnie prześladuje. Coraz bardziej zaczynam myśleć, że to jest jakaś nadistota, która chce mnie skrzywdzić bądź też steruje moim życiem. Dzisiaj w nocy podczas paraliżu sennego czułem obecność tej osoby w moim domu. Bylem wręcz przekonany że to ona wywołała ten paraliż za "kare" Po przebudzeniu juz tak nie mysle, ale powiedzcie mi prosze - czy to moze byc jeden z kolejnych objawow schizofrenii? nigdy nie slyszalem zeby osoby chore widziały jakąś twarz w swojej wyobraźni
Nie jest to dokładnie to o czym piszesz, ale udało się laboratoryjnie wywołać efekt innej osoby w okolicy badanego człowieka. U osób chorych lewy styk skroniowo-ciemieniowy może być uszkodzony: https://pl.wikipedia.org/wiki/Sobowt%C3%B3r_(mitologia)#Lewy_styk_skroniowo-ciemieniowy
@Glikol_Propylenowy trzeba tu zawołać tego kolegę co ostatnio przejawiał schizofrenię bo mu ktoś stał pod domem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam go
https://wykop.pl/wpis/69915849/czesc-bardzo-prosilbym-o-przeczytanie-tego-wpisu-g
@urzedniczatv
@vKING: No to w sumie sam sobie odpowiedziałeś. Nie potrzebny Ci rezonans czy neurochirurg (tak jak wyżej Ciebie już chcieli diagnozować) tylko przyjmowanie leków zgodnie z zaleceniami. Wpisy na wykopie też nic nie pomogą.
Przypomniała mi się książka, gdzie kobieta chora na schizofrenię widziała realistyczną postać tzw. "Kapitana", więc widocznie możliwe jest widzenie np. twarzy u osób chorych. Wrzucam link do książki: https://lubimyczytac.pl/ksiazka/293354/bylam-po-drugiej-stronie-lustra-wygrana-walka-ze-schizofrenia.
Jeżeli po Risperidonie nie czujesz się dobrze, może warto rozwarzyć wizytę u psychiatry i wspólnie