Aktywne Wpisy
wfyokyga +38
Catmmando +6
Da się cokolwiek zrobić, żeby shaker po białku nie #!$%@?ł padliną?
Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.
Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (╯°□°)╯︵
Miałem plastikowy i mimo mycia zawsze po wytarciu dalej śmierdział. Myślałem, że to przez pory w plastiku, resztki białka tam się zbierały i nie domywały się.
Kupiłem se shaker ze stali nierdzewnej, po każdym użyciu jak tylko wracam do domu go myję, wyparzę, wyszoruję gąbką i wytrę do sucha...... i tak wali xDD (╯°□°)╯︵
Styczeń na -200, ale czymże to jest wobec całego roku szans na nadgonienie wyniku ( ಠ_ಠ)
Wstrętne choróbsko na początku roku się przypałętało, do tego nie lubię zimnego, mokrego, wietrznego. Czyli stycznia w całej okazałości. XD
Styczeń: 29
Suma 2023: 29
/Taaaaa, jasne, 202 km mam!/
#rowerowyrownik #gravel #wykopscottclub
Skrypt | Statystyki
@AbaddonLincoln: może i maoo, ale za to gównoburza pierwsza klasa xD
Trzeba było białka nie szkalować i orlenowych szekli