Aktywne Wpisy
Angmac +186
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +94
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
TOP (top5 1-5):
SZCZĘSNY, Milik, Zieliński, Frankowski, Lewy,
MID (top5 środek) / Topowy zespół z niższych lig:
GRABARA, SKORUPSKI, Cash, Zalewski, Kaminski, Piątek, Szymański x2
LOW (top5: (walka o) spadek):
Wieteska, Gumny | Dawidowicz
EXT (top ekstraklasy lub przeciętny zagraniczny):
Skóraś, Świderski | Karbownik, Kownacki, Kun, Salamon, Nawrocki, Murawski, Nowak
EMERYT/SZROT liga lub tabela:
Glik, Jędrzejczyk, Grosicki, Bielik, Klich
ŁAWA/ZJAZD/KONTUZJA:
Bedn, Kiwior, Bereszyński, , Żurk, Moder
Przykładowy skład: 4-1-4-1 (akurat Zalewski i Zielu się dobrze dogadują ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Lewy
Zalewski Zielu Milik Frankowski
D.Szymański
Karbo Salamon Dawidowicz Cash
Szczęsny
ława: Skorup, Wieteska, S.Szymański, Kamiński, Pio
#mecz #reprezentacja
Ja się zastanawiam dlaczego oni tak slabo grają w reprezentacji? Nie chce im się? Boją się kontuzji? Nue mają honoru? Za mało im płacą? Nie chodzi i wygraną ale o to żeby dali z siebie wszystko. Nie ogladam tych patalachow od mistrzostw świata w Korei i dobrze zrobiłem bo bym tylko czas i nerwy zmarnował.
Więc o co chodzi? W swoich ligach grają ok ale juz dla kraju to byle manianę można odwalać. Ech
I to jest smutne. Nie wiem czy to korupcja w organizacji od samego spodu do szefostwa?
Przecież Polacy kochają futbol a mamy to co mamy.
A ja bym chciał, żeby trener Santos wyciągnał coś extra z Linettego... no nie może być przypadku w tym, że typ od kilku lat regularnie gra w Serie A... wiem, że zaraz eksperci napiszą, że typ g---o grał u wujka, siwego i grubego... ale z Zielińskim nie było u nich wcale lepiej...
Torino jest na 8 miejscu więc nie są tam dostarczycielem punktów.
Jak mamy testować wynalazki z e-klapy to