Aktywne Wpisy
joker007 +566
Halinka Kiepska z 1 odcinka w wieku 34 lat i Mariolka Kiepska w tym samym wieku w odc. 529.
#swiatwedlugkiepskich #seriale #polska #ciekawostki
#swiatwedlugkiepskich #seriale #polska #ciekawostki
kubekdudek +56
Zostawcie plusa aby ankieta mogła trafić do szerszej liczby odbiorców. Wyniki mogą być ciekawe
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
Ile miesięcznych wypłat kosztuje wasze auto?
- 1 - 3 msc 43.7% (444)
- 4 - 6 msc 20.1% (204)
- 7 - 9 msc 11.8% (120)
- 10 - 12 msc 10.4% (106)
- 13 - 15 msc 3.3% (34)
- 16 - 18 msc 1.7% (17)
- 19 - 25 msc 1.8% (18)
- 25 - 30 msc 0.9% (9)
- > 31 msc 6.4% (65)
jeśli boisz się nie pójść do pracy to jesteś takim samym niewolnikiem jak ci ludzie o których piszesz ¯_(ツ)_/¯
@Wookash071: Ładnie to tak oszukiwać? Ja rozumiem, że warunki pracy są złe, ale branie lewego L4 nie jest rozwiązaniem.
wystaw dupe, to będziesz uzywany. Jestes sam sobie winien bycia miekka pipka i stawiania pracy, ktorej nie lubisz, ponad wlasne zycie.
A pracujesz dzisiaj na własne życzenie, bo masz 4 dni UŻ i nie musisz się zbytnio tłumaczyć. Bierzesz i tyle. Zapowiadałeś, że potrzebujesz wolne i do samego końca miałeś je mieć - czasami nie było tak, że byłeś wczoraj
@Monke: przeczytaj wyżej, wziął kiedyś UŻ, a oni mu wpisali nieobecność bo nie i huk - ten typ w życiu nie zmieni roboty jeśli daje sie tak traktować. Pracowałam w różnych kołchozach ale nikt nie leciał w wuja
W takich firmach ludzie którzy się szanują pracują bardzo krótko a całość opiera się o ludzi z podejściem chłopsko-niewolniczym którzy siedzą tam całe
w święta 2021 żyłam w obcym mieście, bo przeprowadziłam się za pracą. Miesiąc wcześniej zapytałam czy skoro nie chce mi dać urlopu 23.12 to czy mogę być tylko do 12:00 (i tak potem nie ma tyle pracy). Była pełna zgoda, ciągle się przypominałam, mówiłam, że to jedyna szansa na powrót do domu, bo nie mam auta i to dla mnie ważne. Jak pytałam czy wypisać wniosek na kilka godzin to nie.
Mirek ciągnij 6 msc L4. niech kurłom blokuje miejsce. ja tak zrobiłem. i w międzyczasie poszedłem pracować na czarno więc miałem w chuuuu kasy
Jak już masz zaplanowany urlop, a mimo to pracodawca