Aktywne Wpisy
dom_perignon +526
Kadet20 +104
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
I ile dzisiaj zarobisz? Ile będziesz na minusie?
@Wookash071: o urlopie na żądanie nie słyszałeś XD
@Kaamiil: nie wiem czemu obrażasz OPa. Pracodawca ma prawo odmówić urlopu jeśli uzna, że pracownik jest niezbędny w miejscu pracy. Mimo wszystko jest to #!$%@? zagranie ze strony
Kult pracy w Polsce to jest dramat. Jak pracowałam kiedyś w Niemczech, to Niemcy wściekli na Polaków. Wcześniej mogli sobie spokojnie w swoim tempie pracować i śmieszkować. Potem firma zatrudniła Polaków i ci zrobili 200% normy w miesiącu i dostali więcej kasy tylko raz, bo potem norma została podniesiona. Potem się okazało, że kontrakty na 6 miesięcy zrobili w lekko ponad 4 i wysłali ludzi na przymusowe urlopy, bo
a mistrz zmiany powinień dostać naganę od papieża produkcji