Aktywne Wpisy

Będąc w Tatrach nie jeden zastanawiał się co to k---a jest Murzasichle? XD
Jakaś niemiecka pomyłka? Ja miałem tą schizę również. Otóż to nie szwabski.
A więc:
Skąd wzięła się nazwa Murzasichle?
Murzasichle istnieją od 1630 r. Nazwa miejscowości, pochodząca z języka Wołochów(rumuński), jest zlepkiem trzech słów: „mur”, „za” oraz „sichle” – co oznacza mur (dawna nazwa miejscowości) za rzeką Sichłą. Nazwę wymawiamy z miękkim „ś”, nie zaś jak większość błędnie, z
Jakaś niemiecka pomyłka? Ja miałem tą schizę również. Otóż to nie szwabski.
A więc:
Skąd wzięła się nazwa Murzasichle?
Murzasichle istnieją od 1630 r. Nazwa miejscowości, pochodząca z języka Wołochów(rumuński), jest zlepkiem trzech słów: „mur”, „za” oraz „sichle” – co oznacza mur (dawna nazwa miejscowości) za rzeką Sichłą. Nazwę wymawiamy z miękkim „ś”, nie zaś jak większość błędnie, z

źródło: f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df_XL
Pobierz
Ptaahu +81
Miał rację, bo ilość bardzo aktywnych wpisów spadła o połowę
#nowywykop #wykop
źródło: akqrAD8
Pobierzźródło: jzrR8QD
PobierzDawniej ok. 55% wpisów miało co najmniej 2 komentarze a 45% co najmniej 3, teraz co najmniej 2 ma 40% ALE co najmniej 3 ma tylko 30% (spadek proporcji)
źródło: ayyOscK
PobierzNiebywałe
źródło: temp_file.png7016239897837728087
PobierzMirko wygląda jak wymarłe, bo zachowuje się jak martwe.
najlepiej to widać na przykładzie gorących jak się ma jakieś patotagi w stylu famemma i ekstraklasa na czarno i wtedy w gorących są wpisy co mają 0 plusów xD
inna sprawa, że przy każdej zmianie layoutu it'd był taki płacz, a 8 tak potem wszyscy wracali. akurat ta zmiana ma chyba najwięcej błędów ze wszystkich po wejściu, ale ma chyba też największy potencjał na bycie spoko po poprawkach. Pytanie tylko
Główna przyczyna to brak powiadomień z tagów. Białkov po prostu nie wiedział jak ludzie korzystają z jego serwisu i ubił kluczową funkcjonalność dającą mu życie, śmiechu warte
@portas91: ostrożnie
skomentuję, dostanę powiadomienie, że ktoś mi odpisał. nie przenosi mnie do tego komentarza, tylko do wpisu. w znaleziskach jest tak samo. nie chce mi się tego potem szukać, wobec tego nie widzę sensu komentowania
ja cały czas nie wiem jak mam znaleźć swoje komentarze na telefonie
ja też nie ¯_(ツ)_/¯
Na głównej to już w ogóle nie chce się wchodzić w interakcje bo powiadomienia dalej nie działają, a nie będę jak debil scrollowal kilka stron komentarzy by znaleźć odpowiedź.
JW2.0
Ja p------e skomentowałem wpis i po wysłaniu komentarza przewinęło mnie w apce na sam początek mirko XD Ha tfu
skąd wziąłeś dane ?
o pułowę
Można się było domyślić:
źródło: temp_file.png2100997478123493871
Pobierz